Recensies Netflix-serie 'Midnight Mass': Top of flop?

Recensies Netflix-serie Midnight Mass: Top of flop

De serie Midnight Mass wordt echt heel erg enthousiast ontvangen blijkt.

Jim Pedd, 22 september 2021 om 09:01

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Vandaag zetten we de recensies voor je op een rij van Netflix-serie Midnight Mass. Deze is gemaakt door Mike Flanagan. De horrorserie lijkt unaniem positief ontvangen te worden.
Midnight Mass draait om de komst van een charismatische priester in een kleine eilandgemeenschap. Hij brengt wonderen, mysteries en hernieuwde religieuze passies naar het stadje, met alle gevolgen van dien.

De recensies
Goed, we zetten de recensies voor je op een rij.

Slant Magazine: "Op zijn best geeft Midnight Mass een narcotische aantrekkingskracht in alles. Van zijn esthetiek tot de monologen en het gevoel van gewicht van biechten."

Arizona Republic: "Gillen is niet goed in een horror serie. Dan is het niet moeilijk om uit te zoeken wat er mis gaat. Het bevredigende is als je je afvraagt hoe Flanagan alles oplost."

Bloody Disgusting: "Dit soort horror laat iets achter. Het is alsof Flanagan gauw leerde wat de horrorverhalen van Stephen King in kleine stadjes precies zo goed maakt. En dat hij de meester wil inhalen."

JoBlo: "Deze serie is meer dan een eng verhaal. Het is een reflectie van de excessen van religie, verslaving, en laat je achter met de wens om meer."

Radio Times: "Het zijn de oprechte, meeslepende, unieke en zekere scènes en momenten die ervoor zorgen dat je meer wil zien, lang nadat je de serie afgerond hebt."
Lees meer over: Midnight Mass, Netflix, Mike Flanagan

Populair nieuws