Eerste reacties Netflix-serie 'Midnight Mass': De moeite waard?

Netflix-serie 'Midnight Mass': De moeite waard?

De eerste reacties op Midnight Mass zijn binnen, is het de moeite van het kijken waard?

Jim Pedd, 17 september 2021 om 07:55

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De eerste recensies voor een heel nieuwe horrorserie van Netflix zijn binnen. 24 september verschijnt Midnight Mass op Netflix, een gloendieuwe serie van Mike Flanagan.
Flanagan heeft naam voor zichzelf gemaakt in het horrorgenre, vooral toen hij debuteerde met Oculus in 2013. Sindsdien maakte hij ook films als Ouija: Origin of Evil en Doctor Sleep. En hij bracht ons series als The Haunting of Hill House en The Haunting of Bly Manor. Nu komt er weer een nieuwe serie van hem uit op Netflix.

De eerste reacties
Midnight Mass speelt zich af op een geïsoleerde eilandgemeenschap, genaamd Crockett Island.

De burgers daar raken compleet verdeeld als gevolg van de terugkeer van twee personen. Er is een in ongenade vervallen jonge man genaamd Zach Gilford en een priester wiens rol gespeeld wordt door Hamish Linklater. Die laatste lijkt verantwoordelijk te zijn voor grote wonderen die plaatsvinden, maar de wonderen zorgen ook voor een hoge prijs die de dorpelingen moeten betalen.

Critici en sommige kijkers mochten de serie Midnight Mass al zien en reageren op sociale media op de serie. Stephen King is bijvoorbeeld laaiend enthousiast, maar dat geldt ook voor acteur Elijah Wood en meer figuren:


Lees meer over: Midnight Mass, recensies, netflix, Mike flanagan

Populair nieuws