'The Witcher' seizoen 2 wordt heel anders

'The Witcher' seizoen 2 wordt heel anders

Het tweede seizoen van de serie The Witcher wordt emotioneler dan het eerste.

Jim Pedd, 22 september 2021 08:24

Netflix lanceert later dit jaar het tweede seizoen van de serie The Witcher. Vanaf 17 december kan je dat streamen. Dan zien we nieuwe acteurs en personages die we kennen uit de boeken en de games.
Een van de personages waar fans het meest naar uitkijken is Vesemir, die gespeeld wordt door Kim Bodnia. Voor de release van het seizoen op 17 december, biedt hoofdrolspeler Henry Cavill wat inzicht in wat Bodnia met zich meebrengt als Vesemir.

Nieuwe emoties
"Kim en ik hadden het over de emoties van deze personages. En Kim brengt sterke emoties naar de rol en echt een gevoel van bezieling en hart. Maar ook verbinding in de wilde connectie met natuur," aldus Cavill over de rol van Vesemir in het nieuwe seizoen van de hitserie.

"Het is prachtig om te zien en om daar onderdeel van uit te maken. Een aantal van mijn favoriete scènes waren met Kim. Hij brengt echt iets speciaals met zich mee, en ik denk dat mensen echt van zijn personage gaan genieten."

Dat wordt straks dus wat als de televisieserie te zien is. Het eerste, acht afleveringen tellende seizoen is vanaf 17 december in z'n geheel te zien op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Witcher, Kim Bodnia, Netflix, Henry Cavill

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws