'The Witcher: Blood Origin' krijgt zijn eerste logo

The Witcher: Blood Origin krijgt zijn eerste logo

De serie The Witcher: Blood Origin boekt behoorlijk goede vooruitgang.

Jim Pedd, 19 augustus 2021 om 10:36

Het eerste seizoen van The Witcher debuteerde in 2019. De live-action verfilming van de boeken van Andrzej Sapkowski werd zo'n succes dat Netflix een tweede seizoen, film en prequelserie bestelde.
Rond die prequelserie, The Witcher: Blood Origin, gaat het wel lekker. De opnames kunnen namelijk bijna van start, vooral ook nu Netflix de cast onthuld heeft. Los daarvan zien we ook een eerste logo van de serie!

Het eerste logo
Fans vermoeden dat het logo een gestileerde representatie van de Conjunction of the Spheres is. Dat is de gebeurtenis waarbij meerdere universa op elkaar botsten. Daardoor verschenen monsters en magie uit andere universa in een wereld die door elfen bevolkt werd.

Een van die monsters was natuurlijk de mensheid, die uiteindelijk de planeet domineerde. En de spanningen tussen mens en elf bestaan al duizenden jaren in de serie.

The Witcher: Blood Origin wordt een zes afleveringen tellende miniserie. Lauren Schmidt Hissrich werkt eraan mee als uitvoerend producent. Wanneer de serie te zien zal zijn, weten we nog niet. Vanaf 17 december kan je het tweede seizoen van The Witcher zien.


Lees meer over: The Witcher, The Witcher Blood Origin, Netflix, Andrzej Sapkowski

Populair nieuws