Nieuw op Disney+: 'Star Wars: Visions'

Nieuw op Disney+: 'Star Wars: Visions'

Er worden door de nieuwe animatieserie negen verschillende verhalen verteld door zeven verschillende productiestudio's...

Geoffrey Ketels, 22 september 2021 om 18:31

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Goed nieuws voor (jeugdige) fans van Star Wars. Vanaf vandaag, woensdag 22 september 2021 is op streamingdienst Disney+ namelijk de animatieserie Star Wars: Visions te bekijken.
De animatieserie Star Wars: Visions bestaat in totaal uit negen verhalen die verteld worden door zeven verschillende productiestudio's. Dit werd eerder bekend gemaakt door LucasFilm tijdens een Anime Expo die werd georganiseerd. Opmerkelijk, er werd eerder reeds benadrukt dat de verhalen niet perse hoeven te passen binnen de officiële tijdlijn van Star Wars.

Verschillende genres
LucasFilm maakte eerder reeds bekend dat er in de reeks plaats zal zijn voor verschillende genres. Van groots tot gedurfd en van romantisch tot meeslepend, het zal er allemaal in verwerkt zitten.

De volledige serie verschijnt in één keer op de streamingdienst Disney+. Alle afleveringen zijn dus vanaf vandaag te bekijken. Wil je alvast even een voorsmaakje krijgen? Dan kan de hieronder terug te vinden trailer daar uiteraard voor zorgen!Lees meer over: Star Wars, Star Wars Visions, serie, series, Disney

Populair nieuws