'The Big Bang Theory' moest dit personage compleet veranderen

'The Big Bang Theory' dit personage veranderen

De serie The Big Bang Theory moest het helemaal anders doen in het begin.

Jim Pedd, 23 september 2021 om 10:47

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Hoewel de serie The Big Bang Theory in 2019 eindigde en dat deed op een hoogtepunt, lijkt deze op de een of andere manier niet heel erg te blijven hangen bij de kijker. Maar wel kijken de makers en castleden nog vaak terug.
De pilot van de serie moest compleet herschreven worden, dat weten we al langer. Dat had met name te maken met de hoofdpersoon. In de pilot heette zij Katie, en werd zij gespeeld door Amanda Walsh. Zij werd omschreven als een keiharde vrouw met een kwetsbaar interieur. Maar werd vervangen door Penny.

Hele lieve Penny
"Ik weet nog dat ik auditie deed voor de oorspronkelijke pilot en dat ik toen niet gecast werd," onthulde Cuoco recent in een interview.

In datzelfde interview vertelde Chuck Lorre dat "het een rommeltje was. Niet vanwege de acteurs, maar omdat we de personages nog niet echt begrepen. We moesten die fout zien te doorstaan en begrijpen dat als er een vrouw zou zijn in het ecosysteem van Leonard en Sheldon, zij voorzichtig met hen om zou moeten gaan. Omdat zij echt kwetsbaar zijn."

Katie is de belangrijkste verandering, maar er waren er meer. In de oorspronkelijke visie was er ook geen Howard en geen Raj, maar wel een vrouw genaamd Gilda. Zij werd later gebruikt als basis voor Amy.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Big Bang Theory, CBS, Personage, Chuck Lorre

Informatie over de serie: The Big Bang Theory

Populair nieuws