search
Netflix maakt releasedatum van nieuwe serie 'The Unlikely Murderer' bekend
Series / Nieuws

Netflix maakt releasedatum van nieuwe serie 'The Unlikely Murderer' bekend

De Scandinavische reeks is gebaseerd op het populaire boek van Thomas Pettersson...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er wordt veel verwacht van de aankomende Scandinavische serie The Unlikely Murderer. Netflix heeft alvast een teaser de wereld ingestuurd. Bovendien heeft ze ook bekend gemaakt wanneer de reeks moet gaan verschijnen.

The Unlikely Murderer is een serie die is gebaseerd op het bekende en gelijknamige boek van de schrijver Thomas Pettersson. De moord die wordt beschreven in het boek vond ook in het echt plaats, meer bepaald in het jaar 1986. De Zweedse premier was op slag dood, maar zijn vrouw overleefde de aanslag.

Opmerkelijk, de aanslag vond plaats op klaarlichte dag. Er waren dan ook heel wat mensen die getuige waren van de moord. Toch zijn de Zweedse politiediensten er nooit in geslaagd om tot een veroordeling te komen.

November
De hoofdverdachte van de moord luisterde naar de naam Stig Engström. Hij kwam echter te overlijden in het jaar 2000. Ongeveer een jaar geleden werd er door de politie voor gekozen om het onderzoek dan maar definitief stop te zetten.

De veelbelovende Scandinavische serie is te bekijken op Netflix vanaf 5 november 2021. De onderstaande teaser voorziet je alvast van een eerste glimp van de reeks.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen