Veel geweld in de trailer van 'Invasion': Buitenaardse wezens vallen aan

Veel geweld in de trailer van 'Invasion'

Apple TV+ komt met een opvallende nieuwe serie van Simon Kinberg: Invasion.

Jim Pedd, 24 september 2021 07:59

De nieuw vrijgegeven trailer voor het eerste seizoen van Invasion laat zien dat er op wereldwijde schaal contact met buitenaardse wezens komt. De serie is bedacht en geschreven door Simon Kinberg en David Weil en geregisseerd door Jakob Verbruggen.
De serie gaat op 22 oktober van start op Apple TV+ met drie afleveringen. De zeven daaropvolgende afleveringen zijn wekelijks nieuw te zien.

Invasie van aliens
Invasion verkent een invasie van de Aarde door buitenaardse wezens vanuit een hele rits verschillende perspectieven op meerdere continenten en hoe gereageerd wordt op de crisis.

De cast bestaat onder meer uit Sam Neill als Sheriff John Bell Tyson, Shamier Anderson als Trevante Ward en Golshifteh Farahani als Aneesha Malik.

Hoewel we in juni al een eerste teaser zagen, is dit een eerste uitgebreide blik op wat we mogen verwachten van de show. En dat ziet er heel veelbelovend uit. Van graancirkels tot gigantische stroomuitval in heel New York City. En de Amerikaanse president die bevestigt dat al deze gebeurtenissen aan elkaar verbonden zijn.

Hieronder kan je de trailer van Invasion bekijken:

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Invasion, Simon Kinberg, Apple TV Plus

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws