Nieuw op Netflix: Vreemde gebeurtenissen in de horrorserie 'Midnight Mass'

Nieuw op Netflix: De horrorserie 'Midnight Mass'

De nieuwe serie is afkomstig van de makers die onder meer verantwoordelijk waren voor 'The Haunting of Hill House'...

Geoffrey Ketels, 24 september 2021 om 16:46

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Ben jij wel te vinden voor een vleugje horror? Dan zal je kunnen vaststellen dat de gloednieuwe serie Midnight Mass meer dan waarschijnlijk wel iets voor jou zal zijn. De serie is vanaf nu te bekijken bij Netflix.
In de gloednieuwe serie Midnight Mass maken we kennis met een toch wel best wat merkwaardige priester die plots verschijnt op het afgelegen eiland Crockett Island. Dee kleine eilandgemeenschap die hier woont krijgt vanaf de aankomst van de man af te rekenen met heel wat gebeurtenissen die nog eigenlijk het best als wonderen omschreven kunnen worden. Toch zitten er ook hier en daar wat angstaanjagende voortekenen bij.

Bekende makers
Er werd van bij de aankondiging behoorlijk wat verwacht van de nieuwe horrorserie. Dat niet in het minst als gevolg van het feit dat de makers van de reeks eerder ook al verantwoordelijk waren voor bijvoorbeeld The Haunting of Hill House evenals The Haunting of Bly Manor.

Het verhaal van de serie is gebaseerd op een fictief boek. De cast van de reeks bestaat uit enkele bekende namen zoals onder meer Kate Siegel, Zach Gilford evenals Hamish Linklater. Ook Annabeth Gish is van de partij.

De gloednieuwe serie Midnight Mass is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix.Lees meer over: Midnight Mass, serie, series, horrorserie, horrorseries, Netflix

Populair nieuws