Netflix kondigt nieuwe serie 'All The Light We Cannot See' aan

Netflix kondigt 'All The Light We Cannot See' aan

De serie is gebaseerd op de bekende en gelijknamige Pulitzer Prize-winnende bestseller...

Geoffrey Ketels, 24 september 2021 om 17:22

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix heeft een gloednieuwe serie aangekondigd genaamd All The Light We Cannot See. De serie is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Shawn Levy en Steven Knight die een Pulitzer Prize in de wacht wist te slepen.
Voor het maken van de reeks wordt een beroep gedaan op de producent van Stranger Things. De serie wordt gemaakt door het bedrijf 21 Laps Entertainment in opdracht van Netflix.

Ook betrokken bij het maken van de serie is Peaky Blinders-maker Knight. De gelimiteerde serie zal in totaal slechts bestaan uit vier afleveringen.

Blinde tiener
De serie All the Light We Cannot See vertelt het verhaal van Marie-Laure en Werner. Marie-Laure is een blinde tiener en Werner is een Duitse soldaat. De twee kruisen op een zeker ogenblik hun pad terwijl ze trachten te overleven aan de gruwel van de Tweede Wereldoorlog.

Het boek All the Light We Cannot See werd gepubliceerd in het jaar 2014 en kon meteen rekenen op ongelofelijk veel lovende kritieken. Het boek stond uiteindelijk zomaar even ruim 200 weken op de bestsellerlijst van de New York Times.

Wanneer we deze serie precies mogen verwachten is tot dusver nog niet bekend gemaakt.

Lees meer over: All The Light We Cannot See, serie, series, Netflix

Populair nieuws