Bizarre datingshow 'Sexy Beasts' krijgt een tweede seizoen

Bizarre datingshow 'Sexy Beasts' krijgt vervolg

Het tweede seizoen verschijnt bovendien ook al zeer binnenkort op streamingdienst Netflix...

Geoffrey Ketels, 24 september 2021 om 18:01

De serie Sexy Beasts werd aangekondigd als zowat de meest bizarre datingshow die de wereld ooit heeft gezien. Het eerste seizoen bleek een succes en dus kon een vervolg niet uitblijven.
De serie kan eigenlijk nog het best worden omschreven als een mix van First Dates en The Masked Singer. Ondanks het feit dat de afleveringen van het eerste seizoen goed werden bekeken vallen de scores op gespecialiseerde websites aardig tegen.

Onder meer op de gespecialiseerde website IMDB is er op moment van schrijven sprake van een score van 4,6/10. Niet bepaald positief dus, maar dat schrikt Netflix duidelijk helemaal niet af, in tegendeel.

Tweede seizoen
Netflix kondigde ondertussen namelijk de komst aan van een tweede seizoen op haar streamingdienst. Dat vervolg komt er bovendien sneller aan dan je zou verwachten. De nieuwe afleveringen zijn dan ook reeds vanaf 7 oktober te bekijken.

Heb je nog helemaal niets gezien van deze bizarre datingshow, maar wil je er wel graag wat meer over te weten komen? Dan kan je het eerste seizoen bekijken bij Netflix of je kan even snel de onderstaande trailer afspelen.


Lees meer over: Sexy Beasts, serie, series, Netflix, datingshow, datingshows

Populair nieuws