search
'Doctor Who' brengt hele grote ster terug
Series / Nieuws

'Doctor Who' brengt hele grote ster terug

De serie Doctor Who brengt een van zijn grootste sterren (achter de schermen) terug.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hitserie Doctor Who brengt Russell T. Davies terug. Hij mag het 60th Anniversary Season van de serie maken.

Dat is heel bijzonder nieuws, want daarmee neemt hij het over van Chris Chibnall. Onder de leiding van Davies keerde de franchise terug in het jaar 2005. Een seizoen dat heel geliefd is onder fans, met een nieuw geluid, een nieuwe stijl en ook opvallende verhalen.

Heel erg blij
Davies vertelde in een uitgebreid statement dat hij heel erg blij is dat hij terug is voor de serie. "Ik ben echt extreem blij terug te zijn voor mijn favoriete serie. Maar we reizen te snel door de tijd: er zit nog een heel reeks afleveringen aan te komen met de briljante Doctor van Jodie Whittaker om van te genieten, met mijn vriend en held Chris Chibnall aan het roer. Op dit moment ben ik nog gewoon een kijker."

De voormalig showrunner Chibnall is heel blij met de terugkeer van Russell:

"Het is echt heel opwindend en passend dat de zestigste verjaardag van Doctor Who de beroemde diamant van het schrijven van Engeland terug brengt. Russell bouwde de serie en die krijgt hij nu terug. Doctor Who, de BBC, de filmindustrie in Wales en eerlijk gezegd zo'n beetje iedereen op de wereld heeft zoveel redenen om echt uiterst enthousiast te worden hiervan."

Het is nu nog even zoeken naar de acteur die Doctor Who dan mag gaan spelen. Doctor Who kan je streamen op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen