'Flight Attendant' onthult eindelijk details over z'n tweede seizoen

'Flight Attendant' onthult details over 2e seizoen

De serie Flight Attendant met Kaley Cuoco krijgt straks een nieuw seizoen.

Jim Pedd, 26 september 2021 om 11:18

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Flight Attendant was gepland als een eenmalig iets, een miniserie, maar krijgt nu een tweede seizoen op HBO Max. En van dat nieuwe seizoen hebben we nu de eerste details.
De Emmy-genomineerde serie is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2018 van Chris Bohjalian. Het eerste ging met Thanksgiving 2020 van start en eindigde op 17 december En nu weten we iets van het tweede seizoen.

Flight Attendant seizoen 2
In de eerste rits volgen we de alcoholistische Cassie Bowden, die als stewardess werkt en op een dag wakker wordt naast een dode man. Ze weet uiteindelijk de moordenaar te vinden en besluit te stoppen met drinken. En wordt gerekruteerd door de CIA.

Entertainment Weekly heeft nu plotdetails van dat nieuwe seizoen. Daarin zien we de nuchtere Cassie, die in Los Angeles leeft, waar ze als CIA-asset werkzaam is in haar vrije tijd.

"Een opdracht aan de andere kant van de oceaan leidt er onherroepelijk toe dat ze getuige is van en moord, waarna de verstrengeld raakt in nog een internationale intrige."

Zosia Mamet, Griffin Matthews, Deniz Akdeniz en Rosie Perez keren terug nadat ze ook in het eerste seizoen te zien waren. Nieuw zijn acteurs T.R. Knight, Yasha Jackson en Audrey Grace Marshall.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Flight Attendant, HBO, Kaley Cuoco

Populair nieuws