'The Flight Attendant' van 'The Big Bang Theory'-ster Kaley Cuoco neemt verrassende wending

Kaley Cuoco vertelt over het tweede seizoen van de serie waar ze nu aan meewerkt.

Jim Pedd, 19 mei 2021 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Na een succesvol eerste seizoen, werkt Kaley Cuoco nu druk aan een tweede reeks voor The Flight Attendant. Dat neemt de serie snel een nieuwe richting in.
In het eerste seizoen speelde ze Cassie Bowden, een vrij roekeloze dame die alcoholist is en heel vaak seks heeft met vreemden, waaronder passagiers op de vliegtuigen waar ze werkt. Op een dag heeft ze een heerlijke one-night stand met passagier Alex, maar als ze de volgende dag naast hem wakker wordt blijkt hij dood te zijn. Wat er gebeurd is weet ze niet. Naarmate het seizoen vordert, komen ze heel wat opwindende dingen bloot te liggen.

Tweede seizoen
Het tweede seizoen van de serie lijkt een interessante wending te nemen, met een mogelijke rol voor Cassie bij de CIA. Maar dit "nieuwe avontuur" in het leven van assie belooft interessant te worden.

"Ik was toen we hiermee begonnen heel duidelijk: ik wil niet dat Cassie ineens een geweldige FBI-agent wordt in het tweede seizoen. Maar dat CIA-gebeuren zullen we wel een kleine rol gaan geven in het nieuwe seizoen," vertelde ze.

"Cassie verhuist naar Los Angeles, is een jaar nuchter en maakt alle verkeerde keuzes die je niet zou moeten maken als je nuchter bent. Maar ze leert dat het niet zo makkelijk is als je zou denken."

Laten we hopen dat het helemaal goed gaat komen voor Cassie, want het klinkt alsof ze nog een zware tijd tegemoet gaat.
Lees meer over: The Flight Attendant, HBO, Kaley Cuoco, CIA

Populair nieuws