'The Flight Attendant' had veel duisterder moeten zijn

Kaley Cuoco voorkwam dat de serie The Flight Attendant het helemaal overdreef.

Jim Pedd, 7 augustus 2021 13:37

Kaley Cuoco maakte de serie The Flight Attendant een stuk minder duister. De actrice staat bekend om haar rol van Penny in de twaalf seizoenen van The Big Bang Theory, maar wist heel wat mensen te verbazen met haar nieuwe serie.
In The Flight Attendant speelt de actrice de rol van Cassie Bowden, een roekeloze alcoholist. De serie ging in november 2020 van start op HBO Max en er werd snel een nieuw seizoen besteld.

Minder duister
De serie draait er vooral om dat Cassie op een ochtend wakker wordt in een hotelkamer in Bangkok, na een one-night stand met een passagier. In de ochtend blijkt hij dood te zijn, waarop ze de plek opruimt en weer aan het werk gaat. In New York pakt de FBI haar op, waarna ze betrokken raakt bij een gruwelijk moordmysterie.

Het klinkt als een duistere serie, maar er zitten ook komische elementen aan de serie. Deze is gebaseerd op het boek van Chris Bohjalian, en volgens Cuoco zorgde zij voor die drastisch andere toon, want het bronmateriaal wat juist erg duister.

"Het boek is heel duister en er zit geen greintje humor in. Het boek was geweldig, maar ik vond dat we wat Cuoco-ismes in de serie moesten brengen. Er moest wat belachelijkheid in zitten en wat meer kat-en-muisspel en wat meer plezier."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Flight Attendant, Kaley Cuoco, HBO

Populair nieuws