De spanning is hoger dan ooit in 'La Casa de Papel'-beelden van seizoen 5B

La Casa de Papel seizoen 5B krijgt eerste trailer

Check hier de eerste beelden voor het laatste deel van la Casa de Papel.

Jim Pedd, 26 september 2021 om 14:24

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix kwam vandaag met een sneak peek op het tweede deel van het vijfde en laatste seizoen van La Casa de Papel.
De teaser laat zien dat er nog heel wat aan zit te komen voor de serie. We zien namelijk een flits waarin de hoofdpersonen behoorlijk botsen. Lang niet iedereen is dus even blij met elkaar. Vooral nu er een heleboel goud ligt te wachten op het team lopen de spanningen op.

Vijfde seizoen
La Casa de Papel, dat ook bekend staat als Money Heist, krijgt nog vijf afleveringen. Netflix benadrukte vandaag tijdens TUDUM ook meteen dat dit het meest bekeken niet-Engelstalige drama is van de streamer, met 180 miljoen huishoudens die bereikt zijn.

De serie speelt zich af in Madrid, en volgt een groep mensen die miljoenen euro's besluitne te stelen van de Spaanse munt. Het succes van de serie leidde tot heel wat nieuwe afleveringen.

Toen Netflix de serie kocht, besloot men de afleveringen van het eerste seizoen in te korten en meteen meer afleveringen te bestellen. Maar nu werkt de serie richting zijn einde. Hier de beelden:Je kan La Casa de Papel streamen op Netflix. Seizoen 5B is vanaf 3 december te zien.Lees meer over: La Casa de Papel, Netflix, Money Heist

Populair nieuws