'La Casa de Papel'-ster haatte deze twist met zijn personage

La Casa de Papel-ster haatte twist met personage

De Netflix-serie La Casa de Papel deed iets waar de acteur niet blij mee was.

Jim Pedd, 16 september 2021 om 07:15

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Acteur Enrique Arce was in de serie La Casa de Papel te zien als de schurk Arturo Roman. Hij blijkt de schrijvers gesmeekt te hebben om een erg naar moment niet in de serie op te nemen.
Recent zette Netflix het eerste deel van het vijfde en laatste seizoen online. In het eerste seizoen was Arturo een duidelijke schurk, die een affaire had met zijn secretaresse, die zelfs zwanger van hem bleek. In de serie is hij duidelijk een schurk, die heel wat foute keuzes maakte.

Niet doen
Tijdens een interview met Radio Times legde Arce uit dat hij de schrijvers vroeg zijn meest controversiële moment uit seizoen 4 niet daadwerkelijk te maken.

In het vierde seizoen keer Arturo zich tegen zijn eigen gijzelaars, en dan met name bankmedewerker Amanda. In een confronterend moment besluit hij haar zelfs te drogeren en seksueel te misbruiken. Dat vond Arce een vreselijk moment dat de ziel van zijn personage aantastte.

Wat hem betreft was Arturo altijd op een komische manier miserabel. Maar dit maakte het fout:

"Ik smeekte hen. Ik kon dagenlang niet slapen door die scene. Omdat ik niet geloof in dit soort dingen als fictie. Dus toen het gebeurde en ik het moest doen, dacht ik: ok prima, maar toen dacht ik: 'Je hebt het personage verpest, echt verpest'."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: La casa de papel, Netflix, Enrique Arce

Populair nieuws