Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix

Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix

En weer is er een nieuwe nummer één op Netflix deze week!

Jim Pedd, 26 september 2021 om 13:46

Een nieuwe week, met weer een nieuwe top drie op Netflix. Er zijn weer nieuwe series doorgedrongen tot het lijstje met de best bekeken series, waardoor de top drie bijna helemaal vervangen is.
Vooraan staat natuurlijk het nieuwe seizoen van Sex Education, dat een derde seizoen kreeg. Dan is er de Zuid-Koreaanse megahit Squid Game, gevolgd door het zesde en laatste seizoen van Lucifer.

De top drie
Dit is de top drie van deze week:

1. Sex Education (seizoen 3): Otis beleeft weer een heel interessant nieuw seizoen, met veel seksgerelateerde problemen voor iedereen om hem heen. Dat belooft wat voor het mogelijke vierde seizoen!

2. Squid Game (seizoen 1): Allemaal vreemden voor elkaar, die allemaal in een dodelijk spel strijden om een grote geldprijs. Dat staat centraal in dit eerste seizoen van deze vrij bizarre Netflix-serie.

3. Lucifer (seizoen 6): Lucifer is helaas ten einde. Het zesde en laatste seizoen rondt het verhaal van onze held - gespeeld door Tom Ellis - nu echt af. Na een paar weken aan de top, is de serie nu bijna verdwenen.
Lees meer over: Netflix, Top 3, Squid Game, Sex Education, Lucifer

Populair nieuws