search
'The Witcher' van Netflix krijgt twee nieuwe clips!
Series / Video/clip/featurette

'The Witcher' van Netflix krijgt twee nieuwe clips!

Maak je borst maar nat voor een heel spannend tweede seizoen van The Witcher.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Voor het eerst hield Netflix zijn wereldwijde TUDUM-streamingevent. Dat liet heel veel toffe projecten zien, waaronder Army of Thieves, Red Notice, Stranger Things en veel, veel meer. Helemaal aan het eind kwam de grootste franchise van Netflix voorbij: The Witcher.

Netflix kwam tijdens het evenement met twee nieuwe clips van het aankomende tweede seizoen. Die geven ons een heel nieuwe blik op wat we mogen verwachten van de avonturen van Geralt, Ciri, Yennefer en Jaskier.

The Witcher-clips
Het eerste seizoen eindigde ermee dat Geralt eindelijk Ciri vond, nadat zij elkaar een compleet seizoen lang misliepen. Yennefer wist een deel van het leger van Nilfgard te verslaan, maar wat er met haar gebeurd nu?

In seizoen 2 zien we Geralt Ciri naar Kaer Morhen brengen, waar zij met haar training kan beginnen. Daar ontmoet ze ook andere Witchers van de School of the Wolf, waaronder Vesemir, Coen, Lamber en Eskel.

We weten ook dat Ciri en Yennefer elkaar gaan zien, waarschijnlijk ergens tegen het einde van het seizoen. En Triss krijgt een rol in dit alles.

Hieronder kan je de twee clips zien:





The Witcher heeft z'n eerste seizoen al in z'n geheel op Netflix staan. Seizoen 2 wordt half december gelanceerd. Verder is er een spin-off aanstaande: The Witcher: Blood Origin.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen