search
Netflix komt met drie nieuwe 'The Witcher'-projecten: Dit zijn ze
Series / Nieuws

Netflix komt met drie nieuwe 'The Witcher'-projecten: Dit zijn ze

The Witcher brengt nog een serie met zich mee naar Netflix, dat wordt wat!

Hoe zet je een uitroepteken achter een weekend als TUDUM? De drie uur durende barrage van Netflix-gerelateerd nieuws bevat een hele nieuwsdump rond The Witcher.

We kregen vandaag al twee clips en een trailer van het tweede seizoen van The Witcher. En daarnaast was er een behind-the-scenes blik op prequelserie The Witcher: Blood Origin. Maar daar blijft het niet bij.

Veel meer The Witcher
Netflix zet de komende jaren flink in op The Witcher en gerelateerde content. Daar was men natuurlijk al mee begonnen. Zodoende kwam de streamingdienst met de geanimeerde film The Witcher: Nightmare of the Wolf, die het verhaal van Vesemir van Kaer Morhen uitdiepte.

Tijdens de TUDUM-presentatie onthulde Lauren Schmidt Hissrich, die showrunner van The Witcher is en de franchise mag vormgeven, dat er veel meer aan zit te komen.

Allereerst vertelde ze dat Netflix The Witcher al heeft vernieuwd voor een derde seizoen. En dat niet alleen: er wordt ook gewerkt aan een tweede animatiefilm. En dan nog gekker: er komt een "kids en familie"-serie aan die zich afspeelt in de wereld van The Witcher.

Maak je dus maar klaar voor heel veel meer van The Witcher op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen