Netflix onthult nieuwe foto's van grote sci-fi serie

Netflix onthult foto's van grote sci-fi serie

Cowboy Bebop krijgt weer een rits nieuwe foto's van streamingdienst Netflix.

Jim Pedd, 27 september 2021 10:31

Netflix heeft nieuwe foto's online gezet van de live-action Cowboy Bebop-serie. We krijgen eerste blikken op onder meer de iconische schurk Vicious, maar ook andere bijpersonages.

De hoofdpersonen zijn John Cho als Spike Spiegel, Mustafa Shakir als Jet Black, Daniella Pineda als Faye Valentine, Alex Hassell als Vicious en Elena Satine als Julia. Cowboy Bebop draait om een groepje premiejagers die door het melkwegstelsel op zoek zijn naar opdrachten, terwijl ze hun problematische verledens vermijden.

Cowboy Bebop
De serie werd bedacht door Sunrise Inc.-groep Hajime Yatate en was een anime. De nieuwe reeks is ontwikkeld door André Nemec, die dienst doet als showrunner. Verder is Christopher Yost betrokken als schrijver.

De ontwikkeling van Cowboy Bebop ging in 2017 van start. De cast werd begin 2019 al ingehuurd, maar kreeg een tegenslag te verwerken toen acteur Cho op de set gewond raakte.

Die tijd gebruikten de makers om onder meer oorspronkelijk regisseur Shinichirō Watanabe en componist Yoko Kanno terug te brengen als creatief consultant en componist.Je kan Cowboy Bebop vanaf 16 november zien op Netflix.
Lees meer over: Netflix, Cowboy Bebop, John Cho

Populair nieuws