'The Walking Dead': Moet Negan een sequel krijgen?

'The Walking Dead': Moet Negan een sequel krijgen?

Jeffrey Dean Morgan weet wel wat hij wil met zijn schurk Negan.

Jim Pedd, 25 september 2021 om 08:38

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Walking Dead-acteur Jeffrey Dean Morgan heeft meer interesse in een vervolg dan een prequel rond Negan. Hij vindt dat er nog "verhalen verteld kunnen worden" over het personage.
Er wordt al behoorlijk lang gesproken over een mogelijke spin-off rond het personage. AMC Networks hintte daar al naar en probeerde de interesse van fans te peilen met de aflevering Here's Negan waarin we erachter kwamen wat zijn verhaal was. Nu The Walking Dead richting het einde gaat, is het tijd om hiernaar te kijken.

Een Negan-serie
"Er zijn veel zaken besproken met mij en de mensen van het netwerk," vertelde Morgan aan TVLine. "We zullen zien."

"Ik bedoel, Negan zou nog altijd onder de zoden kunnen eindigen. Dus dat zou een probleem kunnen zijn, tenzij het een prequel is. Maar er zijn nog verhalen om te vertellen met Negan. Ik weet ongeveer hoe het met dit seizoen afloopt, maar er zijn wat mij betreft nog genoeg mogelijkheden met Negan."

Seizoen 11 speelt zich een decennium na Here's Negan af, waarin we zien hoe het Negan en zijn tragische liefde met vrouw Lucille vergaan is. Een spin-off rond Negan en de Saviors is ook een goede mogelijkheid, gezien die aflevering.

Check de serie The Walking Dead op Disney+.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Negan, The Walking Dead, AMC, Jeffrey Dean Morgan

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws