search
Henry Cavill maakt zijn 'The Witcher'-coster belachelijk
Series / Foto's

Henry Cavill maakt zijn 'The Witcher'-coster belachelijk

Kristofer Hivju speelt een hoofdrol in The Witcher en wordt heerlijk bespot.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Henry Cavill maakt acteur Kristofer Hivju belachelijk. Hij speelt de rol van het personage Nivellen in het tweede seizoen van The Witcher.

De The Witcher-saga is gebaseerd op de verhalen van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski. We volgen Geralt of Rivia, een gemuteerde en op monsters jagende Witcher, die over het Continent reist op zoek naar opdrachten voor geld. Zijn pad kruist met dat van tovenares Yennefer en zijn Child of Surprise Crii.

Nivellen is te zien
We weten dat in het tweede seizoen we eindelijk het boek Blood of Elves gaan zien, nadat showrunner Lauren Schmidt Hissrich er eerder voor koos korte verhalen te verfilmen.

Maar voordat het zover is, verfilmt men nog een kort verhaal van Sapkowski. Concreet gaat het om het verhaal A Grain of Truth uit het boek The Last Wish.

Daarin volgen we het personage Nivellen, een soort Belle en het Beest-personage, dat er als een soort monster uitziet.

En daar maakt Cavill heerlijk grappen over. "De buitengewone, prachtige, elektrische en enigmatische Kristofer Hivju. Kristofer was buitengewoon dapper voor het tweede seizoen van The Witcher en besloot het personage Nivellen zonder make-up of visuele effecten te spelen, zoals je hier kan zien. Kristofer, we zijn allemaal zo trots."

Bekijk op instagram


Het eerste seizoen van The Witcher staat in z'n geheel op Netflix. De tweede rits is vanaf 17 december te zien.



Aanbevolen artikelen