Prime Video maakt van oktober echt een mooie seriemaand

Prime Video voegt deze series toe in oktober

De maand oktober wordt een behoorlijk degelijke op Prime Video als we dit lijstje zien.

Jim Pedd, 28 september 2021 om 13:01

Vandaag zetten we dan eindelijk voor je op een rij wat er allemaal nieuw toegevoegd wordt aan het aanbod van streamingdienst Amazon Prime Video in de maand oktober. Laten we er meteen in duiken.
The Walking Dead: World Beyond (seizoen 2) | Te zien vanaf 1 oktober: Een groep tieners in een gemeenschap die is afgeschermd van de gevaren van de post-apocalyptische wereld, ontvangt een bericht dat hen aanspoort hun veilige thuishaven te verlaten en een lange reis door het land te ondernemen om hun vader te redden.

I Know What You Did Last Summer (seizoen 1) | Te zien vanaf 15 oktober: I Know What You Did Last Summer is een moordmysterie en modern coming of age-verhaal in één. In een zonovergoten Hawaïaanse stad met een mysterieus verleden draagt een groep vrienden een duister geheim met zich mee na een tragisch ongeluk. Eén jaar later ontvangt een van hen een dreigende boodschap. De vrienden weten nu dat iemand hen wil laten boeten voor afgelopen zomer.

Motherland: Fort Salem (seizoen 2) | Te zien vanaf 17 oktober: Een leger heksen traint om terroristen te bestrijden.

Mr. Mayor (seizoen 1) | Te zien vanaf 21 oktober): Een rijke zakenman wordt de burgemeester van Los Angeles.

Fairfax (seizoen 1) | Te zien vanaf 29 oktober: Deze animatieserie draait om vier middelbare scholieren die roem proberen na te streven op Los Angeles' Fairfax Avenue.

Maradona: Blessed Dream | Te zien vanaf 29 oktober: Diego Armando Maradona wordt geportretteerd tijdens zijn hele leven en vruchtbare carrière, van zijn nederige begin in Villa Fiorito in zijn geboorteland Argentinië, tot zijn game changing carrière bij Barcelona en Napoli. Ook Maradona's belangrijke rol in het winnen van de World Cup in Mexico in '86 worden geschetst.

Lees meer over: Prime Video, oktober

Populair nieuws