Netflix onthult eerste beelden 'Undercover' seizoen 3 en de releasedatum

Undercover seizoen 3 krijgt trailer

De serie Undercover ziet er weer beter uit met het aankomende derde seizoen.

Jim Pedd, 28 september 2021 om 12:23

Netflix maakt bekend dat de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van de succesvolle Vlaams-Nederlandse serie Undercover vanaf zondag 21 november op Netflix verschijnt. Het derde seizoen bestaat uit 8 afleveringen, waarvan elke zondag een nieuwe aflevering wordt toegevoegd.
Met de komst van het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut worden de aartsrivalen undercoveragent Bob en Ferry Bouman gedwongen om hun rancune opzij te zetten en zichzelf daarmee te verzekeren van een nieuwe toekomst.

[b]Derde Undercover-seizoen

Bob is wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral).

Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Patrick Diericks (Jeroen Van der Ven) doet Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan.

Bob neemt deze levensgevaarlijke missie met tegenzin aan in een poging zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en een toekomst met zijn nieuwe gezin veilig te stellen. Maar dan stuit hij op Ferry Bouman…

Hieronder kan je de trailer zien:De eerste twee seizoenen van Undercover en de film Ferry zijn allemaal op Netflix te zien.
Lees meer over: Netflix, undercover, seizoen 3, ferry bouman

Populair nieuws