search

Ons nieuws van dinsdag 28 september 2021

Netflix onthult zijn best bekeken series ooit
Series / Featured

Netflix onthult zijn best bekeken series ooit

De top tien is nu bekend bij Netflix, met een paar verrassende resultaten.

Tijdens de Code-conferentie dit jaar had Netflix co-CEO en Chief Content Officer Ted Sarandos een interessante verrassing. Voor het eerst liet hij namelijk zien hoeveel accounts de best bekeken titels van de streamingdienst streamden.

Het is een vrij unieke statistiek van Netflix, dat normaal niet echt laat zien wat de cijfers allemaal zijn. In dit geval gaat het om een statistiek die elke account beslaat, die ten minste twee minuten van een titel gekeken heeft, tijdens de eerste 28 dagen dat deze op Netflix stond.

De top tien
Het eerste seizoen van de serie Bridgerton blijkt het meest bekeken ooit, zowel van de films als van de series. In totaal keken 82 miljoen accounts, maar die streamden gezamenlijk een indrukwekkende 625 miljoen uur tijdens de eerste 28 dagen na de release.

De nummers twee en drie zijn Lupin en The Witcher, elk met 76 miljoen accounts die keken. Kijk je naar de uren, zijn La Casa de Papel seizoen 4 (met 619 miljoen uur) en Stranger Things seizoen 3 (met 582 miljoen uur) de meest bekeken series.

Sarandos onthulde: "We proberen transparanter te zijn naar de markt, het talent en iedereen toe. Het is een grote zwarte doos voor iedereen." En dus hebben we nu deze statistiek:







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' onthult het duistere geheim van Michonne
Series / Nieuws

'The Walking Dead' onthult het duistere geheim van Michonne

Michonne had nog een geheimpje voor haar mede-overlevers in The Walking Dead.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De terugkeer van Connie en Viril in The Walking Dead betekent dat er nog eens twee personages in Alexandria zijn die de werkelijke reden achter de verdwijning van Michonne kennen. Dat belooft wat!

Virgil debuteerde in de aflevering The World Before van seizoen 10. Hij claimde te zoeken naar een manier om terug te keren naar een verlaten marinebasis op Bloodsworth Island, waar zijn familie zich zou verschuilen. Michonne spaarde zijn leven en ging mee naar het eiland voor wapens.

Het geheim
Maar eenmaal daar bleek dat Virgils familie dodo was en dat hij de hulp van Michonne nodig had om hun zombieversies te doden. Michonne vond op het eiland vervolgens bewijs dat Rick nog leefde.

Vrij snel daarna besloot Michonne haar pleegkind Judith te vertellen op zoek te gaan naar Rick. Dat vertelde Judith niet aan Daryl, omdat ze bang was dat hij ook zou vertrekken.

Nu Virgil terug is, zou het goed kunnen dat het feit dat Rick nog leeft, snel doordringt tot de gemeenschap. En dat betekent dat we zomaar eens een verschijning van Rick Grimes kunnen krijgen in de serie!

De serie The Walking Dead is bezig met zijn elfde en laatste seizoen. Er debuteren nog twee afleveringen op Disney+, alvorens de serie even met reces gaat.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: Alle seizoenen van de legendarische comedyserie 'Seinfeld'!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Alle seizoenen van de legendarische comedyserie 'Seinfeld'!

Alle negen seizoenen van de populaire serie zijn vanaf 1 oktober te bekijken op Netflix...

De serie Seinfeld kunnen we het best bestempelen als één van de meest iconische Amerikaanse comedyseries ooit. Voor de fans van deze reeks is er nu uitstekend nieuws. Alle negen de seizoenen zijn namelijk vanaf komende vrijdag 1 oktober te bekijken op Netflix.

In Seinfeld volgen we Jerry Seinfeld, zijn buurman Cosmo en zijn beste vriend George. Ook de ex-vriendin van Jerry, namelijk Elaine Benes is van de partij. Samen krijgen ze af te rekenen met heel wat ongebruikelijke situaties in de Amerikaanse metropool New York.

Succes
Ondanks het feit dat Seinfeld ook de nodige kritiek te verwerken kreeg moet het gezegd dat ze toch een groot succes is geworden. Sinds haar lancering in het jaar 1989 op NBC heeft ze dan ook een uitstekende status gekregen. Niet alleen kon de reeks rekenen op prima kijkcijfers, daarnaast werd ze ook meerdere malen bekroond.

Uiteindelijk zijn er van de reeks in totaal negen seizoenen verschenen die dus vanaf 1 oktober allemaal te bekijken zijn op Netflix. Ben jij nog helemaal niet bekend met deze reeks? Geniet dan zeker van het voorsmaakje die je krijgt middels de hieronder terug te vinden trailer.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Komt HBO Max toch ook in 2022 niet naar Nederland en België?
Series / Streaming-diensten

Komt HBO Max toch ook in 2022 niet naar Nederland en België?

Het lijkt er naar uit te zien dat de streamingdienst ook volgend jaar nog niet naar Nederland en België komt...

Veel mensen kijken toch stiekem uit naar de lancering van streamingdienst HBO Max in Nederland en België. Het lijkt er echter naar uit te zien dat die lancering nog niet voor meteen is.

Nog dit jaar verschijnt HBO Max in verschillende Europese landen. Het gaat hierbij niet alleen om Spanje en Finland, maar ook om Denemarken. Opvallend, Nederland is niet bij de eerste landen waarin de streamingdienst zal worden gelanceerd.

Bovenstaande is opmerkelijk omdat Nederland in het verleden voor verschillende streamingdiensten als testland werd gebruikt. Dit terwijl HBO Max schijnbaar voorlopig nog helemaal geen interesse heeft om haar dienst naar ons land te brengen.

Ook niet in 2022?
Dat Nederland niet bij de eerste Europese landen zit om HBO Max te ontvangen is één ding. Echter zou het ondertussen vast staan dat we de dienst ook in 2022 niet hoeven te verwachten. De landen waarin HBO Max dan gelanceerd zou worden zouden onder meer Portugal, Polen en Hongarije zijn... weer geen Nederland dus.

Niet alleen Nederland wordt voorlopig overgeslagen, dat geldt ook voor de Belgen. Ook zij zullen wellicht nog een hele tijd moeten wachten vooraleer aan de slag te kunnen met de bibliotheek van de streamingdienst van WarnerMedia.

Een deel van het aanbod van HBO is in Nederland voorlopig te bekijken bij Ziggo GO. Het gaat hierbij dan onder meer om de successerie Game of Thrones. Enkele series staan in ons land momenteel ook op Netflix. Daar zou allemaal verandering in komen eenmaal HBO Max ook in Nederland is uitgerold. Zoals het er nu naar uitziet zal dat dus echter nog wel even duren...
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze verrassing heeft Marvels 'What If..?' morgen voor je
Series / Posters

Deze verrassing heeft Marvels 'What If..?' morgen voor je

Marvel Studios brengt nu ook Ultron terug in de animatieserie op Disney+.

Afgelopen weken hebben de fans van het Marvel Cinematic Universe heel wat gave alternatieve avonturen gezien van voornamelijk de personages die de hoofdfiguren zijn in de 23 films van de Infinity Saga. Let op: SPOILERS!

Verleden week was het de beurt aan Thor. We zagen een alternatieve versie van het personage en deze "Party Thor" had meer zin om te feesten, dan uit te groeien tot de halfgod die we kennen. Aan het einde van de aflevering was er een hint naar aflevering acht.

Alternatieve Ultron in What If...?
Op een nieuwe poster die Marvel Studios heeft onthuld zien we de Ultron die we ook in de cliffhanger van verleden week zagen. Het is zeg maar de Vision-versie van Ultron. In What If...? lijkt de schurk wel het synthetische lichaam te betreden, iets dat niet lukte in de tweede Avengers-film Avengers: Age of Ultron uit 2015

Met de tekst "Ultron is coming 💥" hint Marvel naar de komst van het personage. De grote vraag is echter wie hij op zijn pad tegenkomt, want het lijkt er niet op dat het een Thor vs. Ultron-feestje wordt.

What If...? kijk je op Disney+. Volgende week verschijnt de negende en afsluitende aflevering van het eerste seizoen.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Will Smith komt met 'Welcome to Earth' naar Disney+
Series / Trailer

Will Smith komt met 'Welcome to Earth' naar Disney+

Check de eerste beelden uit de National Geographic-serie met de wereldster.

De superster en acteur Will Smith ken je van televisie, het witte doek en misschien zelfs van het podium als rapper / zanger. Binnenkort zie je hem een keer in een docuserie op Disney+. In Welcome to Earth gaat hij de wereld verkennen op een spectaculaire manier.

Hieronder zie je de eerste trailer voor de zesdelige serie van National Geographic. Smith staat er niet alleen voor, aangezien hij begeleid wordt door een team specialisten. Zij helpen Smith richting een aantal enorme high lights op onze Aarde, die maar weinig mensen zullen zien en meemaken.

Smith krijgt hulp van Diva Amon (zeebioloog en National Geographic Explorer), Dwayne Fields (poolexpediteur), Albert Lin (ingenieur en National Geographic Explorer), Cristina Mittermeier (National Geographic-fotograaf) en Erik Weihenmayer (bergbeklimmer).

Trailer Welcome to Earth
De omschrijving: Ga met Will Smith mee op een buitengewoon, once-in-a-lifetime avontuur over de hele wereld. Stream Welcome to Earth, een Original serie van National Geographic, in december alleen op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' seizoen 2 gaat de tongen los maken
Series / Nieuws

'The Witcher' seizoen 2 gaat de tongen los maken

Showrunner Lauren S. Hissrich zegt dat de serie "hot" wordt en dat fans er veel over te zeggen zullen hebben.

Het is nog even wachten op seizoen twee van The Witcher, maar Netflix weet de boel al flink te hypen met trailers, clips en andere promotiemateriaal. Nu wordt duidelijk dat het nieuwe seizoen "hot" wordt.

Via Twitter liet showrunner Lauren S. Hissrich weten dat het nieuwe seizoen tot discussie zal leiden met de fans van de steeds maar groeiende franchise, oorspronkelijk een boekenreeks van schrijver Andrzej Sapkowski. Check de Tweet hieronder maar.



Derde seizoen al aangekondigd
Netflix kondigde afgelopen weekend al het derde seizoen van The Witcher aan. Deze moet uiteraard nog opgenomen worden, terwijl seizoen twee op 17 december 2021 verschijnt.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Officieel: 'Babylon 5' keert terug!
Series / Nieuws

Officieel: 'Babylon 5' keert terug!

De scifi serie krijgt een reboot van The CW met Michael Straczynski als kopman.

De serie Babylon 5 keert terug naar het kleine scherm. De space opera scifi-serie van producent en schrijver J. Michael Straczynski krijgt een reboot van de zender The CW. Straczynski is weer terug om het project te verwezenlijken.

De serie wordt van de grond af aan gerebooted volgens de zender, maar dus wel met de oorspronkelijke showrunner. De originele serie startte in 1993 met een pilotfilm Babylon 5: The Gathering en de laatste van 110 afleveringen gedurende vijf seizoenen verscheen in 1998. Daarnaast kwamen er ook zes TV-films uit.

Reboot Babylon 5
The Hollywood Reporter meldt dat Straczynski een nieuwe versie gaat schrijven. Het verhaal zou de mysterieuze Earthforce-officier John Sheridan, oorspronkelijk gespeeld door Bruce Boxleitner, volgen. Hij is toegewezen aan Babylon 5, een ruimtestation van 8 kilometer lang.

Babylon 5 bevindt zich in de neutrale ruimte, een aanloophaven voor reizigers, smokkelaars, zakelijke ontdekkingsreizigers en buitenaardse diplomaten in een tijd van halve vrede en de constante dreiging van oorlog.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video maakt van oktober echt een mooie seriemaand
Series / Featured

Prime Video maakt van oktober echt een mooie seriemaand

De maand oktober wordt een behoorlijk degelijke op Prime Video als we dit lijstje zien.

Vandaag zetten we dan eindelijk voor je op een rij wat er allemaal nieuw toegevoegd wordt aan het aanbod van streamingdienst Amazon Prime Video in de maand oktober. Laten we er meteen in duiken.

The Walking Dead: World Beyond (seizoen 2) | Te zien vanaf 1 oktober: Een groep tieners in een gemeenschap die is afgeschermd van de gevaren van de post-apocalyptische wereld, ontvangt een bericht dat hen aanspoort hun veilige thuishaven te verlaten en een lange reis door het land te ondernemen om hun vader te redden.

I Know What You Did Last Summer (seizoen 1) | Te zien vanaf 15 oktober: I Know What You Did Last Summer is een moordmysterie en modern coming of age-verhaal in één. In een zonovergoten Hawaïaanse stad met een mysterieus verleden draagt een groep vrienden een duister geheim met zich mee na een tragisch ongeluk. Eén jaar later ontvangt een van hen een dreigende boodschap. De vrienden weten nu dat iemand hen wil laten boeten voor afgelopen zomer.

Motherland: Fort Salem (seizoen 2) | Te zien vanaf 17 oktober: Een leger heksen traint om terroristen te bestrijden.

Mr. Mayor (seizoen 1) | Te zien vanaf 21 oktober): Een rijke zakenman wordt de burgemeester van Los Angeles.

Fairfax (seizoen 1) | Te zien vanaf 29 oktober: Deze animatieserie draait om vier middelbare scholieren die roem proberen na te streven op Los Angeles' Fairfax Avenue.

Maradona: Blessed Dream | Te zien vanaf 29 oktober: Diego Armando Maradona wordt geportretteerd tijdens zijn hele leven en vruchtbare carrière, van zijn nederige begin in Villa Fiorito in zijn geboorteland Argentinië, tot zijn game changing carrière bij Barcelona en Napoli. Ook Maradona's belangrijke rol in het winnen van de World Cup in Mexico in '86 worden geschetst.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult eerste beelden 'Undercover' seizoen 3 en de releasedatum
Series / Nieuws

Netflix onthult eerste beelden 'Undercover' seizoen 3 en de releasedatum

De serie Undercover ziet er weer beter uit met het aankomende derde seizoen.

Netflix maakt bekend dat de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van de succesvolle Vlaams-Nederlandse serie Undercover vanaf zondag 21 november op Netflix verschijnt. Het derde seizoen bestaat uit 8 afleveringen, waarvan elke zondag een nieuwe aflevering wordt toegevoegd.

Met de komst van het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut worden de aartsrivalen undercoveragent Bob en Ferry Bouman gedwongen om hun rancune opzij te zetten en zichzelf daarmee te verzekeren van een nieuwe toekomst.

[b]Derde Undercover-seizoen

Bob is wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral).

Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Patrick Diericks (Jeroen Van der Ven) doet Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan.

Bob neemt deze levensgevaarlijke missie met tegenzin aan in een poging zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en een toekomst met zijn nieuwe gezin veilig te stellen. Maar dan stuit hij op Ferry Bouman…

Hieronder kan je de trailer zien:



De eerste twee seizoenen van Undercover en de film Ferry zijn allemaal op Netflix te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgen we een jonge Picard?
Series / Nieuws

Krijgen we een jonge Picard?

Wordt James McAvoy straks een jongere versie van Picard of toch niet.

James McAvoy speelde al eens een jongere versie van een personage dat tot leven gebracht is door acteur Patrick Stewart. Zo was hij viermaal te zien als Charles Xavier.

De acteur grapte in het verleden wel vaker dat het hem heel amusant lijkt om hetzelfde trucje uit te halen met de rol van Jean-Luc Picard. Maar gaat hij dat nog doen? Dat is de vraag, laat de acteur nu weten.

Misschien maar niet
McAvoy is natuurlijk meer dan geschikt om in de huid van Jean-Luc Picard, een van de bekendste kapiteins van Starfleet te spelen. Hij zei daarom wel vaker meer dan geschikt te zijn voor die rol. Maar misschien is hij wel té geschikt.

Tijdens een recent interview met Collider gaf McAvoy toe dat hij het wel zou willen, maar dat hij tegenwoordig misschien wel iets te gekwalificeerd is om de rollen van Stewart te blijven overnemen.

"Als je ooit iets wil doen met een jonge Jean-Luc Picard, dan ben ik je man. Ik heb Patrick succesvol gespeeld, kaal en al. Maar misschien zou een jonge Jean-Luc niet kaal zijn. Maar tegelijk ben ik misschien wel overgekwalificeerd. Dat is het andere punt. Begrijp je wat ik bedoel? Het is te gemakkelijk, te logisch als keuze. Dus misschien dat mensen daardoor juist afhaken."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Een van de grootste Netflix-series ooit krijgt een tweede seizoen
Series / Nieuws

Een van de grootste Netflix-series ooit krijgt een tweede seizoen

Sex/Life krijgt een tweede seizoen van streamingdienst Netflix gegund, dat wordt mooi.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix houdt de serie Sex/Life nog even op de buis. De serie debuteerde kortgeleden op de streamingdienst en deed het eigenlijk meteen erg goed. Vermoedelijk heeft het onderwerp daar veel mee te maken.

De hoofdrol in Sex/Life is voor Sarah Shahi. Daarnaast spelen Mike Vogel, Adam Demos en Margaret Odette hoofdrollen in de serie, die allemaal terugkeren voor een tweede seizoen. De opnames vinden weer plaats in Toronto.

Tweede seizoen Sex/Life
"Sex/Life is als een droom die uitkomt. Een serie over vrouwelijke seksualiteit, die zoveel miljoenen kijkers voor zich heeft weten te winnen is niet alleen immens leuk, maar ook enorm bevredigend," aldus bedenker en showrunner Stacy Rukeyser.

"Als ik denk aan al die vrouwen van over heel de wereld die mij berichten gestuurd hebben om te vertellen hoe de serie hen op het diepste persoonlijke niveau raakt, dan ben ik zo geïnspireerd. Ik ben dankbaar voor de kans om het verhaal door te mogen vertellen."

De serie is gebaseerd op de mémoire 44 Chapters About 4 Men van B.B. Easton.

Je kunt het volledige eerste seizoen van Sex/Life op Netflix zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Secret Invasion'-ster heeft een grote Marvel-toekomst
Series / Nieuws

'Secret Invasion'-ster heeft een grote Marvel-toekomst

Olivia Colman krijgt nog veel te doen in de Marvel-franchise blijkt nu.

Het Marvel Cinematic Universe heeft een indrukwekkend aantal acteurs verzameld de afgelopen tijd. Denk maar aan mensen als Robert Downey Jr. en Chris Evans, maar nog indrukwekkender is mogelijk Samuel L. Jackson.

Die is nu een dertiende keer in de franchise te zien met de serie Secret Invasion. De opnames daarvan zijn in volle gang in het Verenigd Koninkrijk en brengen een aantal nieuwe sterren met zich mee.

Secret Invasion-serie
Emilia Clarke en Ben Mendelsohn zijn al bekende namen die toegevoegd zijn aan de serie en daarmee hun debuut maken in de franchise. En ook Olivia Colman is straks te zien, een actrice met een Academy Award.

Nu horen we via Murphy's Multiverse dat Colman een terugkerend MCU-personage is. Zelfs al weten we nog niet wie ze precies speelt straks.

Maar het verhaal is dat Colman een soort Nick Fury-achtig personage speelt. Zij werkt voornamelijk in de schaduwen, wat betekent dat ze misschien wel een vertegenwoordiger van SHIELD of SWORD zou kunnen zijn, of wellicht zelfs een Skrull.

Wellicht dat Disney Plus Day in november nieuwe informatie geeft.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' komt met wel heel gruwelijke schurken
Series / Nieuws

'The Walking Dead' komt met wel heel gruwelijke schurken

De serie The Walking Dead komt met heel duistere schurken: de Ferals.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Walking Dead heeft er weer een enge vijand bij: menselijke kannibalen die verworden zijn tot een soort monsters. Dit laatste seizoen van de serie laat heel wat nieuws zien in de wereld van Scott Gimple en Robert Kirkman.

In aflevering 6 van dit laatste seizoen zien we Connie en Virgil en wat met hen gebeurd is sinds hun verdwijning in seizoen 10. De twee schuilen in wat lijkt op een verlaten huis, maar het blijkt een valstrik te zijn.

Bizarre kannibalen
Het huis is bewoond door een groep mensen die helemaal verwilderd zijn. Zij jagen op andere mensen als voedselbron.

Zij jaagden op Connie en Virgil, om hen naar het huis te lokken. Gezien de grootte van het huis en het feit dat de verwilderde mensen door de muren kunnen bewegen, is het makkelijk voor hen om slachtoffers te overmeesteren.

Dat doen ze ook bij Connie en Virgil, als laagt Connie erin Walkers binnen te laten, die vervolgens de mensen overmeesteren en opeten. Kortom: dat is nogal wat!

Je kan The Walking Dead streamen op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans gaan echt blij zijn met deze eerste foto van 'The Last of Us'
Series / Foto's

Fans gaan echt blij zijn met deze eerste foto van 'The Last of Us'

De serie The Last of Us krijgt z'n eerste foto van HBO.

De eerste foto van Joel en Ellie uit de The Last of Us-televisieserie is gearriveerd. En die ziet er echt opvallend game-accuraat uit.

The Last of Us is een van de populairste videogames van Naughty Dog en werd in 2013 uitgegeven. Hij won vervolgens meerdere Game of the Year-awards. Vorig jaar kregen we The Last of Us Part II te zien, en hoewel die film niet zo goed ontvangen was als het origineel, was de focus op een volwassen Ellie wel goed.

The Last of Us-foto
Het was gezien de populariteit van de game een kwestie van tijd tot The Last of Us verfilmd zou worden.

HBO kocht de rechten, en castte Pedro Pascal als Joel en Bella Ramsey als Ellie. De opnames zijn nu in volle gang, en de pilot werd eind augustus afgerond. Dat leidde tot wat foto's vanaf de filmset en nu zien we een eerste foto van de serie.

Neil Druckmann deelde een officiële foto van Joel en Ellie. Hun gezichten zijn niet zichtbaar, maar beide personages zien er precies uit als in de games. We zien ze voor het eerst in kostuums en eerlijk: het ziet er echt goed uit. Hier de foto:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Heroes'-acteur enorm kritisch over de revival
Series / Nieuws

'Heroes'-acteur enorm kritisch over de revival

Milo Ventimiglia is helemaal niet blij met de revival van Heroes, Heroes: Reborn.

Heroes-acteur Milo Ventimiglia legt uit waarom hij de kans afwees om te spelen in de reboot Heroes Reborn. Er blijkt toch enige frustratie te bestaan bij de acteur.

Ventimiglia speelde gedurende de hele oorspronkelijke serie de rol van Peter Petrelli. De show was tussen 2006 en 2010 te zien en werd gemaakt door Tim Kring. Vijf jaar daarna kwam er een dertien afleveringen durende voortzetting, Heroes Reborn.

Niet tof
De reboot draaide om een tijd waarin terroristen een aanslag gepleegd hadden en mensen met buitengewone krachten de schuld kregen.

Kring keerde terug als uitvoerend producent, en een aantal oorspronkelijke Heroes-personages ook. Maar niet Ventimiglia.

"Ze brachten het drie of vier jaar geleden terug, met de naam Heroes reboot, revival of re-iets. Ik weet niet meer hoe het heette. Hoe dan ook, ze vroegen mij of ik er deel van uit wilde maken." Maar dat wilde hij niet. "Het voelde voor mij een beetje alsof we het publiek dan voor de gek zouden houden. En dat wilde ik niet, door daar ook maar op de kleinste manier bij betrokken te zijn."


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doctor Who'-maker verklapt nu al wat hij gaat doen
Series / Nieuws

'Doctor Who'-maker verklapt nu al wat hij gaat doen

Russell T. Davies neemt Doctor Who over en heeft leuke plannen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van Doctor Who kregen veel te verwerken afgelopen week. Zo bleek dat niemand minder dan Russell T. Davies terug is om de het seizoen dat de BBC maakt ter ere van de zestigste verjaardag van de serie te showrunnen.

Davies hielp de serie opnieuw lanceren in 2005, en heel wat van de bekende moderne elementen toe te voegen die fans nog altijd zo mooi vinden. En dus zijn mensen heel benieuwd wat de serie met zich meebrengt in het volgende seizoen.

Doctor Who-terugkeer
Showrunner Davies lijkt al te hinten naar wat hij ons gaat brengen. "Ik bevond mij echt in het midden van een keizerrijk dat draaiende gehouden moest worden," legde hij uit. Daarmee refereert hij zowel naar de moederserie als de twee spin-offs: Torchwood en The Sarah Jane Chronicles. "En oh mijn god, dat deed ik tien jaar te vroeg, niet waar?"

"Er zou een Doctor Who-kanaal moeten zijn nu. Kijk naar al die Disney-aankondigingen, al die nieuwe Star Wars en Marvel-series. Je denkt meteen: we zouden hier moeten zitten en The Nyssa Adventures of The Return of Donna Noble moeten aankondigen. En je zou oprecht de tiende en elfde Doctor samen in een tiendelige serie kunnen hebben."

"Je lacht, maar dachten Star Trek-fans ooit dat ze een Captain Pike-serie zouden krijgen? Hadden ze dat ooit gedacht? [...] Ik denk dat je wildste dromen werkelijkheid kunnen worden."

De eerste tien seizoenen van de revival van Doctor Who zijn te streamen op Prime Video.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Big Bang Theory'-actrice over het seksualiseren van haar personage
Series / Nieuws

'The Big Bang Theory'-actrice over het seksualiseren van haar personage

Penny werd in The Big Bang Theory behoorlijk geseksualiseerd. Hoe was dat voor Kaley Cuoco?

Jarenlang was The Big Bang Theory een serie die mensen elke week weer konden kijken. Maar de CBS-sitcom is voorbij sinds 2019. Gelukkig blikken castleden nog regelmatig terug op wat de serie ons te bieden had.

Zo ook actrice Kaley Cuoco die de volle speelduur te zien was als het personage Penny. Tijdens een interview met W Magazine vertelde Cuoco over de manier waarop Penny in eerste instantie best wel geseksualiseerd werd.

Niet helemaal prettig
"Ik begon met Big Bang toen ik 21 jaar oud was. Ik speelde het knappe buurmeisje van de nerds, nietwaar?" legde Cuoco uit.

"Het ging allemaal om de korte broekjes en laag uitgesneden shirts. Maar mettertijd groeide Penny op en ook Kaley werd volwassen. Ineens vroeg ik om een shirt met lange mouwen, om een loafer en wilde ik geen hoge hakken meer zien. Ik had elke kleur Uggs. Uggs met shorts."

De actrice vindt het niet heel erg dat het zo ging. "Toen ik 21 jaar oud was, was het geweldig om te doen. Ik wilde mijzelf laten zien. Je zou me nu echter niet meer zien in een sexy kattenkostuum. Niet nog eens."

Je kan alle seizoenen van The Big Bang Theory streamen op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-fan? Dan wordt 2022 hét jaar voor jou
Series / Nieuws

'Star Wars'-fan? Dan wordt 2022 hét jaar voor jou

De Star Wars-franchise wordt heel speciaal op Disney+ en heel druk.

Fans moeten tot december 2023 wachten om een nieuwe Star Wars-film in de bioscoop te zien. Dat jaar brengt ons Rogue Squadron van regisseur Patty Jenkins. Maar Disney+ gaat de leegte duidelijk vullen.

2022 wordt een wel heel indrukwekkend jaar op de streamingdienst Disney+ als we zo kijken naar alle nieuwe toevoegingen.

Heel mooi jaar
"Oh, ik weet het niet. Ik denk niet dat het gepland was, maar het wordt een jaar vol dingen. Er zullen de komende jaren denk ik heel wat toevoegingen komen van heel wat verschillende geweldige bedenkers met elk hun eigen toffe ideeën," hintte James Waugh al naar de toekomst.

De producent van Star Wars: Visions hintte eigenlijk al op wat komen gaat en echt een druk jaar wordt voor de franchise.

Volgend jaar krijgen we de volgende toevoegingen allemaal: het derde seizoen van de serie The Mandalorian, het tweede van Star Wars: The Bad Batch, Ewan McGregor's Obi-Wan Kenobi, Rogue One spin-off Star Wars: Andor en een animatiefilm genaamd A Droid Story.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix kondigt true-crimeserie 'The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea' aan
Series / Nieuws

Netflix kondigt true-crimeserie 'The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea' aan

De gloednieuwe true-crimeserie zal volgende maand te zien zijn op 's werelds grootste streamingdienst...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor liefhebbers van true-crimeseries. Streamingdienst Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat in oktober de nieuwe reeks The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea op haar platform verschijnt.

The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea is een docuserie die bestaat uit drie afleveringen. Deze afleveringen vertellen het verhaal van de moordenaar Young-Chul. In de jaren 2003 en 2004 vermoordde hij in totaal zomaar even 20 mensen. De moorden vonden allemaal plaats in de Koreaanse hoofdstad Seoul.

Bejaarden en sekswerkers
Young-Chul bleek het voornamelijk te hebben gemunt op welgestelde bejaarden en... sekswerkers. Later zou de moordenaar beweren dat hij de lever van verschillende van zijn slachtoffers zou hebben opgegeten. In een reactie liet de moordenaar het volgende optekenen:

"Vrouwen moeten geen sletten zijn. Daarnaast moeten de rijken weten wat ze hebben gedaan".

In de docuserie zullen verschillende nooit eerder vertoonde beelden verwerkt worden. Het zou hierbij onder meer gaan om beelden van interviews met directe betrokken waaronder familieleden van de slachtoffers.

The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea is te bekijken bij streamingdienst Netflix vanaf 22 oktober 2021.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.