Yes! 'Stranger Things' is nog lang niet voorbij

Er zouden zomaar meer Stranger Things-series kunnen komen blijkt nu.

Jim Pedd, 29-09-2021 10:59

Het vierde seizoen van Stranger Things komt er eindelijk aan. Het is ook meteen het begin van het einde, want de serie werkt richting z'n laatste seizoen. Nu lijkt het erop dat spin-offs erin zitten.
Ted Sarandos sprak recent tijdens de Code Conference over de toekomst van Originals van Netflix. Hij hintte ernaar dat deze vlaggenschipserie heel wat spin-offs zou kunnen krijgen.

Een franchise maken
"Franchises zijn goed, maar wat je wil zijn hits," legde Sarandos uit. Hij refereerde naar de serie als "een franchise die geboren wordt".

Deadline stelt onder meer dat er een kans bestaat dat een spin-off gemaakt wordt rond Millie Bobby Brown, als onderdeel van haar deal met Netflix. Het is niet duidelijk of zij dan de rol van Jane 'Eleven' Hopper speelt, of dat ze producent is.

Wel is duidelijk dat Brown benieuwd is om dieper in het verhaal van Eleven te duiken. "Ik hoop dat ze ontdekt wie ze is, zonder een jongen, zonder mannelijke invloed in haar leven", vertelde Brown tijdens een interview.

Hoe dan ook is het even wachten op het vierde seizoen, dat begin volgend jaar op Netflix te streamen moet zijn. Tot die tijd moeten we het doen met de eerste drie seizoenen van Stranger Things.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Stranger Things, netflix, Spinoff

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Hoe is het met 'Steve' uit 'Beverly Hills 90210'?

Hoe is het met 'Steve' uit 'Beverly Hills 90210'?

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix