search
Netflix heeft een nieuwe grootste serie ooit
Series / Nieuws

Netflix heeft een nieuwe grootste serie ooit

Squid Game lijkt de grootste serie van Netflix ooit te worden, als we dit zo horen.

Er zijn nog geen twee weken verstreken sinds de Netflix-serie Squid Game zijn debuut maakte op de streamingdienst. De reactie is zo goed, dat het erop lijkt dat de serie de best bekeken Original ooit wordt.

Netflix co-CEO Ted Sarandos sprak tijdens de Code Conference en onthulde dat Netflix meer openheid wil gaan geven over de kijkcijfers van zijn films en series.

Een van de grootste shows ooit
Interessant is dat de Zuid-Koreaanse dramaserie "de grootste Netflix-serie ooit kan zijn, als de vroege kijkcijfers zo blijven".

Specifieke cijfers zijn er nog niet, maar het zou een indrukwekkend aantal kijkers zijn. De meest bekeken show in de eerste 28 dagen sinds de release is Bridgerton, met 82 miljoen views en 625 miljoen uur die bekeken zijn.

De serie Squid Game draait om een mysterieuze uitnodiging die verzonden wordt naar mensen met schulden of in elk geval grote behoefte aan geld. 456 deelnemers moeten in een geheime locatie spelletjes spelen om miljoenen te winnen. Elk spel is een traditioneel Koreaans kinderspel. Maar wie verliest, gaat dood.

Je kan alle negen afleveringen van Squid Game op Netflix streamen.



Aanbevolen artikelen