Netflix stelt fans van 'The Sandman' nu echt gerust

Netflix stelt fans van 'The Sandman' gerust

The Sandman wordt een bijna shot-voor-shot remake van de comics lijkt het bijna.

Jim Pedd, 29 september 2021 om 12:46

Afgelopen weekend kregen we eindelijk de eerste blik op het langverwachte eerste seizoen van The Sandman van Netflix. Het ging om een trailer, die onder meer Tom Sturridge liet zien als de titelheld, ook wel bekend als Dream.
Een nieuwe video van Netflix is duidelijk gericht op het geruststellen van zoveel mogelijk fans. In de video wordt namelijk het eerste nummer van de comics vergeleken met de trailer. En dat lijkt wel heel veel.

Perfecte remake
"De eerste blik op The Sandman is bijna een perfecte shot-voor-shot recreatie van het eerste nummer van de comic", schrijft Netflix in het bericht.

En heel eerlijk: zo ziet het er ook echt uit. Hieronder kan je de vergelijking zien:Netflix kwam al met een uiterst korte omschrijving van het verhaal van de serie:

"Een rijke mengeling tussen moderne mythen en duistere fantasie, waarin fictie, historisch drama en legendes naadloos verweven worden. The Sandman volgt de mensen en plaatsen die beïnvloed worden door Morpheus, de Dromenkoning, die kosmische en menselijke fouten repareert, die hij tijdens zijn lange bestaan gemaakt heeft."

Wanneer de serie te zien is op Netflix is nog niet bekend.
Lees meer over: The Sandman, Neil Gaiman, Netflix, Dan Stevens

Populair nieuws