Netflix onthult hele duistere posters van 'The Sandman'

Netflix onthult duistere posters van 'The Sandman'

De serie The Sandman ziet er eigenlijk bijna uit alsof 't horror is.

Jim Pedd, 27 september 2021 om 15:01

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix onthulde tijdens het TUDUM-evenement de eerste trailer voor The Sandman. Die verfilming van een graphic novel van Neil Gaiman krijgt nu ook meteen zes opvallende posters.
We zien op de posters portretten van drie van de belangrijkste personages: Dream, Death en Desire. En elk van hen krijgt ook meteen een eigen wapen. De duistere beelden bevatten citaten of zinnen die belangrijk zijn voor de personages. En elk portret heeft een schaduw op het gezicht van het personage.

De posters
De belangrijkste poster is die van Tom Sturridge, die de rol van Dream speelt. Hij wordt via een duister ritueel op Aarde gevangen. We zien de schaduw van een raaf op zijn gezicht, zijn boodschapper Matthew. Zijn wapen is zijn helm, een gasmasker dat gemaakt is uit een schaduw en de ruggengraat van een godheid. Zijn tekst: "It is never only a dream."

Dan is er Kirby Howell-Baptiste, die te zien is als Death. Zij is de oudere zus van Dream. Haar schaduw is de rand van een vleugel, wat een verwijzing is naar het feit dat zij zielen naar het hiernamaals brengt. Haar zin: "Your time is up".

Dan zie je nog Mason Alexander Park als het personage Desire. Die heeft een glamoureuze look, en de schaduw van een open hand. De tekst is duidelijk en spreekt heel erg voor zich: "No one is above desire". Hieronder zie je alle posters:
Lees meer over: The Sandman, Netflix, Neil Gaiman

Populair nieuws