Deze 'Doctor Who'-ster wil terugkeren

Billie Piper ziet het wel zitten om weer terug te keren als Rose in Doctor Who.

Jim Pedd, 30-09-2021 09:54

Actrice Billie Piper blijkt ervoor open te staan om terug te keren als Rose Tyler in toekomstige afleveringen van de serie Doctor Who.
Rose was een van de belangrijkste redenen waarom de revival van Doctor Who zo'n succes was in 2005. En ze blijft een van de meest geliefde companions van de serie, mede dankzij haar dappere inslag, intellect en vriendelijkheid.

Een vertrek
In de eerste twee seizoenen van Doctor Who was Piper de hoofdrolspeelster naast de Doctor. Ze speelde zowel naast Christopher Eccleston als David Tennant en vertrok uit de serie in 2006. Om vervolgens terug te keren in enkele afleveringen van seizoen 4 en als gastster en als de Bad Wolf in de vijftigste verjaardagsaflevering.

Rose is dus enorm belangrijk in de franchise. En dat realiseert Piper zich ook wel. Nu vertelt ze zelfs bereid te zijn om terug te keren. Maar dat moet dan wel onder de juiste omstandigheden zijn. "Het verhaal moet echt kloppen."

Belangrijk is ook dat de actrice van mening is dat ze "lang genoeg weg" is geweest, "om echt heel, heel graag terug te willen keren."

Wie weet dat dit kan, aangezien Captain Jack Harkness eerder terugkeerde en Russell T. Davies ons een speciaal seizoen voor de 60ste verjaardag van de franchise brengt. De eerste tien seizoenen van de Doctor Who-revival zijn op Prime Video te zien.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Doctor Who, Billie Piper, BBC

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie