search
Disney+-serie lijkt z'n grote schurk onthuld te hebben
Series / Nieuws

Disney+-serie lijkt z'n grote schurk onthuld te hebben

De serie Secret Invasion lijkt een vrij opvallende schurk te gaan krijgen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eerder dit jaar hoorden we dat acteur Kingsley Ben-Adir een hoofdrol had gescoord in de serie Secret Invasion. Hij zou een schurk spelen die clasht met Nick Fury en Talos.

Het gerucht gaat dat Marvel Studios acteurs als Gary Oldman en Denzel Washington op het oog had voor de rol. Daarmee is zeker dat het geen kleine toevoeging aan het Marvel Cinematic Universe is.

Hele bekende?
Murphy's Multiverse stelt nu dat Ben-Adir een Skrull speelt, precies zoals we al vermoedden. Hij zou een geschiedenis hebben met Talos, het personage dat Ben Mendelsohn speelt.

Het zou daarmee gaan om Paibo of Kl'rt uit de comics. Die laatste is de Super-Skrull, waarmee hij mogelijk later de krachten van de Fantastic Four zou kunnen krijgen.

Dan is er nog het mysterieuze personage van Killian Scott. Die zou weer een hulpje van Ben-Adir spelen in de serie, en vermoedelijk ook een Skrull. De site Murphy's Multiverse claims dat hij mogelijk Klrr is.

Dat personage infiltreerde in de comics Star Industries en zit in de Meet the Skrulls. Daar zou de serie op gebaseerd zijn. Eind volgend jaar moet de show te streamen zijn op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen