'Agents of SHIELD'-actrice over haar terugkeer voor Marvel Studios

'Agents of SHIELD'-actrice over haar terugkeer

Is Chloe Bennet straks te zien in de serie Secret Invasion of toch niet?

Jim Pedd, 24 september 2021 om 06:37

Agents of SHIELD-actrice Chloe Bennet gaat eindelijk in op de geruchten dat ze te zien zal zijn in Secret Invasion. Zij speelde de rol van Daisy Johnson/Quake in de serie en zou terugkeren. Maar dat klopt niet.
Secret Invasion werd tijdens Disney's Investor Day aangekondigd. De serie laat zien hoe Nick Fury weer samenwerkt met de Skrull Talos. Sindsdien is de cast uitgebreid met onder meer Olivia Colman, Kingsley Ben-Adir, Killian Scott en Emilia Clarke.

Zes afleveringen zonder Bennet
Bennet ging in op een mogelijke verschijning in de serie. Die blijkt er zeker niet in te zitten. Het zijn dus echt maar geruchten die gaan over een rol voor de actrice in de serie.

"Ik heb dit echt vermeden op sociale media en de rest, omdat ik hoopte dat het over zou waaien. Maar dat is niet gebeurd," leidde ze haar verhaal in.

"Ik ben op geen enkele manier verbonden aan Secret Invasion, aan dit Marvel-ding. Ik weet eerlijk gezegd niet echt wat het is. Dus ik kan je zeggen dat ik elke dag honderden berichten krijg, maar dat ik er niet bij betrokken ben."

Kortom: tenzij ze haar rol verzwijgt, zit ze er vermoedelijk niet in.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Agents of SHIELD, Secret Invasion, Chloe Bennet, marvel studios, MCU

Populair nieuws