Trailer voor het einde van de HBO-serie 'Insecure'

Trailer voor einde HBO-serie 'Insecure'

Het vijfde seizoen van de successerie van HBO (Max) komt er nu snel aan.

Bram de Groot, 30 september 2021 om 13:12

In 2016 startte op HBO de serie Insecure en de show wist heel wat goede recensies op te halen. Ook waren er de nodige prijzen, en nominaties voor Golden Globes en Emmy's. Binnenkort verschijnt seizoen vijf en deze zal het verhaal afronden.
In de serie Insecure van HBO leren we Issa Dee kennen die een uitzichtloze relatie heeft met Lawrence. Het is slechts de start van het verhaal van een zwarte vrouw in Los Angeles. Gelukkig heeft ze haar beste vriendin Molly Carter.

Trailer seizoen 5 van Insecure
Hieronder zie je de trailer voor het laatste seizoen van Insecure van bedenkers Issa Rae en Larry Wilmore. Er verschenen al 34 afleveringen in de sterk ontvangen dramaserie. Vanaf 24 oktober te zien op HBO.


De synopsis: Boezemvriendinnen Issa Dee en Molly Carter proberen er, zowel privé als professioneel, het beste van te maken in Los Angeles. Maar de uitdagingen voor twee Afrikaans-Amerikaanse vrouwen die alle stereotypes netjes naast zich neerleggen, zijn niet niks.

In de serie zie je rollen voor onder meer Debbie Allen, Cecile Emeke, Melina Matsoukas, Kevin Bray, Heather Mazur, Lisa Joyce en Yvonne Orji en de eerste vier seizoenen van Insecure staan op Ziggo Movies & Series XL.Bron: HBO

Lees meer over: HBO, Insecure, Issa Dee, Molly Carter

Populair nieuws