search
Nieuw op Netflix: De Italiaanse dramareeks 'Luna Park'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De Italiaanse dramareeks 'Luna Park'

Alleen al de prachtige locaties in Rome maken deze serie de moeite waard om te bekijken...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De kans is groot dat je nog niet eerder over de gloednieuwe serie Luna Park hebt gehoord. Wij zijn echter van mening dat het tijd is om daar verandering in te brengen.

Deze nieuwe Italiaanse serie welke te bekijken is op streamingdienst Netflix speelt zich af in het prachtige Rome van de jaren '60. Geheel onverwachts komt een jonge vrouw er in de serie achter dat ze deel uitmaakt van twee sterk uiteenlopende werelden. Plots komt ze er namelijk achter dat ze een zus heeft. Bij de geboorte werden de twee zussen van elkaar gescheiden en dat heeft gezorgd voor twee sterk uiteenlopende levensstijlen.

Zes afleveringen
Luna Park bestaat uit in totaal zes afleveringen. De reeks is gemaakt en geschreven door Isabella Aguilar. Verantwoordelijk voor de regie zijn Leonardo D'Agostini en Anna Negri. De cast van de reeks bestaat uit namen als Simona Tabasco, Lia Grieco en Edoardo Coen.

Ondanks het feit dat er niet zoveel ruchtbaarheid wordt gegeven aan de lancering van deze nieuwe reeks ziet de trailer er toch zeer goed uit. Wil jij deze ongetwijfeld zeer uitnodigende miniserie ook ontdekken? Dat is mogelijk vanaf vandaag op streamingdienst Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen