search
'The Book of Boba Fett' brengt mogelijk deze 'The Mandalorian'-actrice terug
Series / Nieuws

'The Book of Boba Fett' brengt mogelijk deze 'The Mandalorian'-actrice terug

Sasha Banks zou misschien een rol hebben in The Book of Boba Fett.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Tijdens de promotiecampagne voor het tweede seizoen van The Mandalorian werd gesproken over de rol van Sasha Banks. Zij zou Sabine Wren spelen, maar bleek uiteindelijk Koska Reeves te zijn. Een weinig centraal personage, maar toch een leuke toevoeging aan het bredere geheel.

Fans waren wel te spreken over de rol van Banks in de serie en zouden het ook duidelijk tof vinden als zij een grote rol krijgt in de toekomst van de franchise. Nu blijkt dat ze misschien wel een rol krijgt in de serie The Book of Boba Fett.

Terugkeer van The Mandalorian-ster?
Banks plaatste op Instagram een repost van de poster van The Book of Boba Fett. Hoewel dat nauwelijks een bevestiging of een echte tease is, is het wel een volgende stap in de geruchten die al rond gaan.

Fans zouden zodoende meer dan ooit kunnen denken en verwachten dat de actrice terugkeert na een rol in The Mandalorian.

De serie The Book of Boba Fett speelt zich af in dezelfde uithoek van het sterrenstelsel als The Mandalorian, dus echt schokkend zou die rol ook niet zijn.

Je kunt de eerste twee seizoenen van The Mandalorian streamen op Disney+. De serie The Book of Boba Fett begint op 29 december.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen