search
'Grey's Anatomy' vindt een nieuwe vaste aanwezige voor seizoen 18
Series / Nieuws

'Grey's Anatomy' vindt een nieuwe vaste aanwezige voor seizoen 18

Seizoen 18 van Grey's Anatomy maakt weer mooie vorderingen blijkt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Scott Speedman had een verrassende rol in de première van het achttiende seizoen van de serie Grey's Anatomy. En nu blijkt dat hij een 'series regular' is.

De populaire dramaserie is sinds 2005 te zien. Er zijn slechts drie acteurs die in elke aflevering te zien waren: Ellen Pompeo als Dr. Meredith Grey, Chandra Wilson als Dr. Miranda Bailey en James Pickens Jr. als Dr. Richard Webber. Elke seizoen weer hebben we heel wat verschillende acteurs en actrices gezien.

Nieuwe toevoeging
In de 16 jaar dat de serie op televisie te zien was, kregen we heel wat uiteenlopende acteurs en actrices die regelmatig terug keerden. En dat geldt dus ook voor Scott Speedman.

Hij was gedurende een aflevering van het veertiende seizoen van Grey's Anatomy te zien. Zijn personage, Dr. Nick Marsh, is transplantatie-chirurg, en had recent zijn eigen nier moeten laten transplanteren nadat hij tijdens een operatie het bewustzijn verloor.

Speedman voegt zich volgens Entertainment Weekly nu bij de vaste aanwezigen van het achttiende seizoen van de serie Grey's Anatomy. Hij had al een interessante band met Meredith, die nu voor het eerst in enige tijd weer single is. Dat biedt mogelijkheden, want de twee draaiden al vrij regelmatig om elkaar heen.

Je kunt Grey's Anatomy streamen op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen