search
Oelala! Pikante 'Cruel Intentions' komt naar TV
Series / Nieuws

Oelala! Pikante 'Cruel Intentions' komt naar TV

De film Cruel Intentions wordt een tv-serie voor op de online zender IMDb TV van Amazon.

In 1999 verscheen de film Cruel Intentions met onder meer Sarah Michelle Gellar (foto), Ryan Phillippe, Reese Witherspoon en Selma Blair. De pikante film krijgt nu een tv-serie die op IMDb TV van Amazon moet gaan verschijnen.

Het nieuws komt via Deadline en de serie speelt zich naar verluidt af in Washington, D.C. en nog steeds zouden twee stiefbroers en -zussen bevatten die meedogenloos zijn in hun pogingen om aan de top van hun sociale kring te blijven. Vanaf daar nemen de zaken echter een wending.

"Nadat een bruut ontgroeningsincident het hele Pan-Helleense systeem bedreigt, zullen ze alles doen in hun macht doen om hun reputatie te behouden. Zelfs de dochter van de vice-president van de Verenigde Staten zou zelfs verleidt moeten worden," luidt de beschrijving van Deadline.

Cruel Intentions naar IMDb TV
Het script wordt geschreven door Phoebe Fisher en Sara Goodman en zij basseren het avontuur op de roman Les Liaisons Dangereuses van auteur Choderlos de Laclos.

De film uit 1999 kreeg uiteindelijk nog twee vervolgen. In 2015 startten de plannen om de films te vertalen naar het kleine scherm.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen