Moordpop 'Chucky' slaat weer aan het moorden in de nieuwe trailer

Culthit 'Chucky' krijgt creepy nieuwe trailer

De serie Chucky boekt duidelijk goede vooruitgang! Check hier de trailer.

Jim Pedd, 02-10-2021 19:58

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De nieuwe trailer voor de Chucky-serie die SyFy in de maak heeft, is een wel heel creepy teaser. Bereid je dus maar vast voor op een serie die heel wat moordpartijen heeft van 's werelds bekendste en meest dodelijke pop.
Halloween brengt ons nog de serie Chucky. De show is op SyFy te zien en zet de verhaallijn van Don Mancini, bedenker van de franchise, voort. De trailer maakt een ding heel duidelijk, namelijk dat Chucky heel wat slachtoffers gaat maken.

Chucky-trailer
Chucky is vanaf 12 oktober te zien op SyFy, en dus weer gemaakt door Mancini, die de verhaallijn al die jaren in leven heeft weten te houden.

Zijn serie pikt de draad op direct na de gebeurtenissen in de Netflix Original Cult of Chucky. Die eindigde ermee dat Chucky / Charles Lee Ray zijn voodoo-krachten wist te vergroten.

Ray slaagde er namelijk in zijn kwaadaardige ziel in meerdere Chucky-poppen te plaatsen en het menselijk lichaam van Nica Pierce te bezetten. En hij werd herenigd met Tiffany, die haar ziel ook splitste in een menselijke vorm en een pop.

De twee gaan vrolijk door met moorden en gaan het weer op heel wat slachtoffers voorzien hebben. Check hieronder de trailer:

Bron: ComicBook

Lees meer over: Chucky, SyFy, Don Mancini

Populair nieuws