'Dexter'-posters hebben een wel heel briljante slogan

Dexter is klaar voor een bloederig spel op posters

Dexter: New Blood staat dan eindelijk om de hoek, maar zijn we er wel klaar voor?

Jim Pedd, 3 oktober 2021 11:49

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Nieuwe posters die zijn vrijgegeven voor de serie Dexter: New Blood onthullen dat de Dark Passenger weer helemaal terug is.
De serie krijgt deze maand nog een negende seizoen, of voor Showtime gewoon een 'event series'. Michael C. Hall keert terug voor de tien aanvullende afleveringen en Clyde Phillips (die oorspronkelijk eind seizoen 4 vertrok) is ook terug om de boel te leiden.

Tien jaar later
Dexter: New Blood speelt zich tien jaar na de seriefinale af. Dexter leefde toen als houthakker in Oregon, nadat hij zijn dood in scène had gezet.

De revival wordt behoorlijk anders dan wat we tot nu toe van Dexter gezien hebben. Dexter Morgan woont nu in een visueel en geografisch behoorlijk andere locatie in de staat New York. Reken dus maar op een grauwe locatie, waar hij woont onder de naam Jim Lindsay en een heel andere gemeenschap van mensen om zich heen heeft.

Maar Dexter draagt nog altijd zijn verleden met zich mee. Twee posters die zijn vrijgegeven hebben een wel heel briljante slogan: Long time no spree. Duidelijk is dat Dexter er echt weer zin in heeft om aan het moorden te gaan. Hieronder de twee heerlijke posters:Je kunt de acht seizoenen van Dexter zien op Prime Video.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Dexter, Dexter New Blood, Showtime, Michael C Hall

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws