'Dexter' brengt Debra en Dexter weer bij elkaar op nieuwe foto

'Dexter' brengt Debra en Dexter weer bij elkaar

Een nieuwe foto van Dexter laat de twee samen zien, voor het eerst in tijden!

Jim Pedd, 20 september 2021 om 08:41

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Dexter-fans weten nog wel goed hoe Michael C. Hall's seriemoordenaar hulp kreeg van zijn dode vader harry. Hij gaf hem tips en adviezen tijdens zijn moordlustige pogingen zich gedeisd te houden.
Het negende seizoen, New Blood, laat zien dat Dexter een nieuwe innerlijke stem heeft in de vorm van zijn adoptiezus Debra. Vandaag hebben we via Entertainment Weekly een nieuwe foto van de twee samen.

Samen te zien
"Het ligt niet zo gemakkelijk," zegt Jennifer Carpenter over haar terugkeer als Deb. "Dat is waar de gesprekken onder meer over gingen. Welk doel kon ik dienen door terug te brengen?"

"Ik dacht dat de enige reden om de serie terug te brengen, was zodat we konden zien wat er gebeurt met een medicijnloze, niet-gecontroleerde, ongestrafte, gedecodeerde seriemoordenaar. Hoe zou de Dark Passenger eruit zien als die volledig toegang tot deze man had? Ik zou terugkeren om hem op te jagen, om hem te troosten, raad te geven, aan te moedigen, van hem te houden en hem te haten en hem verpesten."

Deb is niet het enige dode personage dat terugkeert. John Lithgow speelt weer de rol van Arthur Mitchell, a.k.a. The Trinity Killer. Hieronder zie je Deb en Dex:


Bron: ComicBook

Lees meer over: Dexter, Michael C Hall, Jennifer Carpenter, Showtime

Informatie over de serie: Dexter

Populair nieuws