Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix

Nederland is nu ook helemaal fan van de serie Squid Game gezien de top 3.

Jim Pedd, 03-10-2021 20:53

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Wederom een nieuwe week met een nieuwe top drie op Netflix. Twee series bleven staan en er kwam een nieuwe serie in de top te staan.
Het gigantische succes van Squid Game leidt heel duidelijk tot een toestroom van kijkers. Sinds de serie genoemd is als mogelijk de grootste Netflix-serie ooit, is er ook veel aandacht geweest in de media. En dus staat de show nu op plek 1 in de top drie. Sex Education zakte daardoor een plaatsje terug en de serie The Chestnut Man is nieuw in de top drie.

De top drie
Goed, we zetten de top drie series op een rij:

1. Squid Game: In deze serie worden Koreanen die arm zijn en om geld verlegen zitten ontvoerd. Ze krijgen een aanlokkelijk aanbod: ze krijgen veel geld, als ze maar kinderspelletjes spelen. Verliezen is gelijk aan sterven. Een vrij bittere pil, maar als je geen hoop hebt?

2. Sex Education (seizoen 3): Otis gaat door in dit derde seizoen van een van de grotere hits die Netflix gemaakt heeft.

3. The Chestnut Man: Een heuse Scandi-thriller van Netflix, wederom gebaseerd op een boek en een serie die draait om een moordenaar die kastanjes achterlaat op de plekken waar hij lijken dumpt.
Lees meer over: Netflix, Massaal, Nederland, Squid Game, The Chestnut Man, Sex Education

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix