Dit is de favoriete 'The Walking Dead'-aflevering van Andrew Lincoln

Deze aflevering van The Walking Dead is de favoriete van acteur Andrew Lincoln.

Jim Pedd, 4 oktober 2021 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Andrew Lincoln is al sinds seizoen 9 niet meer te zien geweest in The Walking Dead, maar de acteur is nog altijd van grote invloed op het geheel. Dat heeft natuurlijk te maken met het feit dat hij Rick Grimes speelde, en die rol in nog eens drie films mag spelen.
The Walking Dead werd in 2010 gelanceerd op televisiezender AMC en had lang een hoofdrol voor Lincoln als protagonist Grimes. Hij is een politieagent die wakker wordt in een nieuwe wereld vol zombies.

Favoriete aflevering
Tijdens een interview met Entertainment Weekly vertelde acteur Andrew Lincoln over zijn favoriete aflevering in de franchise. Het is er eentje die helemaal terug grijpt naar het begin van de franchise.

De persoonlijke favoriet van Lincoln is Days Gone Bye, de pilot van de televisieserie. Waarom? Nou:

"De eerste. Het is altijd de eerste, omdat het buitengewoon is. Alleen al omdat ik mijn weg nog moest vinden toen, het door Frank [Darebont] gemaakt werd en zoveel angstaanjagende momenten bevat. Ik hield ervan. Het was enorm opwindend en eng, maar ik voelde ook euforie. En ik zal altijd terugdenken aan hoe ik een paard bereed in het centrum van Atlanta, achtervolgd door 500 zombies. Dat gebeurt niet vaak."

Je kunt The Walking Dead streamen op Disney+.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Walking Dead, Andrew Lincoln, AMC

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws