Keert Rick Grimes heel snel terug in 'The Walking Dead'?

The Walking Dead: World Beyond zou Rick Grimes snel terugbrengen.

Jim Pedd, 4 oktober 2021 07:18

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Acteur Nico Tortorella ging tijdens een nieuw interview in op de vraag of hoofdpersoon Rick Grimes ook te zien zal zijn in het tweede seizoen van de serie The Walking Dead: World Beyond.
De serie ging in 2020 van start en speelt zich tien jaar na het uitbreken van het zombievirus af. We volgen de avonturen van een groep jonge mensen die opgegroeid is in een post-Walker wereld.

De reis voortzetten
In het tweede en laatste seizoen van The Walking Dead: World Beyond zie je hoe Iris, Hope, Elton en Silas verder gaan op hun reis. Ze zullen het lot van de Campus Colony ontdekken en het opnemen tegen de mysterieuze Civic Republic Military.

Opvallend is de terugkeer van het personage Jadis van Pollyanna McIntosh in de serie.

Haar zagen we voor het laatst in het negende seizoen van The Walking Dead. Maar ze is ook te zien in seizoen 2 van The Walking Dead: World Beyond. En dat leidt tot speculatie van de terugkeer van Rick Grimes. Desgevraagd zei Tortorella het volgende toen hem gevraagd werd of hij Rick ontmoet had:

"Rick Grimes is een fictief personage, dus ik denk niet dat er iemand is die hem in het echt heeft leren kennen. Wordt vervolgd, wordt vervolgd."

The Walking Dead: World Beyond staat op Prime Video.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Walking Dead, The Walking Dead World Beyond, Rick Grimes, AMC, Andrew Lincoln

Populair nieuws