search
'She-Hulk' setfoto's teasen gaaf gevecht
Series / Foto's

'She-Hulk' setfoto's teasen gaaf gevecht

De Hulk lijkt het straks op te gaan nemen tegen Titania in het MCU.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Setfoto's van de aankomende televisieserie She-Hulk van Disney+ hinten op een mogelijk gevecht tussen de Hulk van acteur Mark Ruffalo en Titania van actrice Jameela Jamil.

De serie She-Hulk wordt gemaakt door Jessica Gao en heeft een hoofdrol voor actrice Tatiana Maslany als hoofdpersoon Jennifer Walters, a.k.a. She-Hulk. Ook zien we in de serie Mark Ruffalo terugkeren, Tim Roth als The Abomination en ook Jameela Jamil debuteren als Titania.

Robbertje vechten
De Engelse actrice Jamil, die haar stem leende aan een heleboel animatieseries, speelt de rol van de voornaamste tegenstander van Walters: schurk Mary MacPherran, a.k.a. Titania.

In de comics kreeg zij superkrachten van de klassieke schurk Doctor Doom. Maar goed, op een foto die Jamil op Twitter plaatste, zien we haar een oranje pruik dragen die we ook uit de comics kennen.

Een andere foto laat zien dat Ruffalo een motion capture pak draagt en zijn scènes opneemt naast een stuntvrouw die dezelfde pruik draagt als Jamil deed op de foto die zij eerder plaatste. Hieronder het bericht:



De serie She-Hulk debuteert vermoedelijk volgend jaar op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen