'Doctor Who' brengt mogelijk klassieke companion terug

Een van de bekendste companions zou terug kunnen keren in Doctor Who.

Jim Pedd, 04-10-2021 10:57

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Fans van Doctor Who hebben heel wat om naar uit te kijken de komende tijd. De zestigste verjaardag van de franchise komt eraan en mogelijk brengt dat nog een grote verrassing met zich mee.
We weten al dat Russell T. Davies, die de serie hielp herlanceren, straks terugkeert voor meer Doctor Who. Hij brengt ons een volledig nieuw seizoen ter gelegenheid van de zestigst everjaardag en mogelijk brengt het seizoen ook een opvallend personage terug.

Billie Piper
Rose Tyler was de eerst ecompanion van het nieuwe Doctor Who-tijdperk. Twee seizoenen zagen we haar, naast de Ninth Doctor en de Tenth Doctor. En in een video onthulde actrice Billie Piper dat ze terug zou willen keren als Rose Tyler. Maar op een belangrijke voorwaarde.

"Zou ik ooit terug keren? Ik denk van wel, als de omstandigheden goed zijn en het verhaal goed genoeg is," aldus actrice Piper.

"Ik heb het gevoel dat ik genoeg tijd web heb gehad van de serie om echt heel graag terug te willen keren. Mijn gevoel is dat mijn kinderen ook de juiste leeftijd hebben en het misschien ook zouden waarderen. En dat is voor mij vaak een goede reden om iets te doen."

Wie weet dus! Je kan de eerste tien van inmiddels dertien seizoenen van de Doctor Who-revival zien op Prime Video.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Doctor Who, Russell T Davies, Billie Piper

Populair nieuws