search
Netflix voegt deze 9 series nieuw toe komende week
Series / Streaming-diensten

Netflix voegt deze 9 series nieuw toe komende week

Netflix voegt weer heel wat nieuwe series toe de komende paar dagen.

Elke maandag blikken we vooruit op het aankomende aanbod van Netflix. We weten nog niet alle series die de streamingdienst nieuw toevoegt, maar wel al een deel. En dat deel zetten we vandaag op een rij. Vrijdag de rest!

VANAF 4 OKTOBER

On My Block (seizoen 4): In een ruige buurt in Los Angeles wordt de vriendschap van vier intelligente, grappige streetwise tieners op de proef gesteld wanneer ze naar de middelbare school gaan.

VANAF 7 OKTOBER

The Five Juanas: Vijf vrouwen met dezelfde moedervlek proberen de waarheid over hun verleden boven tafel te krijgen en komen achter de leugens van een machtige politicus.

Baking Impossible: Topbakkers en -ingenieurs slaan de handen ineen om eetbare creaties te maken die heerlijk moeten smaken en intense stresstests moeten doorstaan om $ 100.000 te winnen.

Love Is Blind: Brazil (afleveringen 1-4): Dit dating experiment komt naar Brazilië, waarbij lokale singles zoeken naar echte liefde. Afleveringen 5-8 zijn vanaf 13 oktober te zien en afleveringen 9 en 10 vanaf 20 oktober.

Sexy Beasts (seizoen 2): Echte singles die oppervlakkige dates zat zijn, krijgen een make-over met behulp van veel make-up en protheses. Lukt het ze de ware te vinden op een echte blind date?

The Billion Dollar Code: In het Berlijn van de jaren negentig, bedachten een kunstenaar en een hacker een nieuwe manier om de wereld te zien. Jaren later klagen ze Google aan voor inbreuk op hun patenten.

VANAF 8 OKTOBER

Pretty Smart: Boekenwurm Chelsea ontdekt dat ze nog veel te leren heeft over geluk nadat ze bij haar energieke zus en drie huisgenoten moet gaan wonen.

Family Business (seizoen 3): Als een onsuccesvolle ondernemer ontdekt dat Frankrijk wiet gaat legaliseren, gaat hij samen met zijn familie aan de slag om zijn slagerij om te toveren tot coffeeshop.

VANAF 9 OKTOBER

Hometown Cha-Cha-Cha: Een stadse vrouw opent een tandartspraktijk in een afgelegen dorpje aan zee, de thuisbasis van een charmant manusje-van-alles, dat in alle opzichten haar tegenpool is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen