'The Walking Dead' onthult het duistere geheim van Michonne

'The Walking Dead' onthult het geheim van Michonne

Michonne had nog een geheimpje voor haar mede-overlevers in The Walking Dead.

Jim Pedd, 28 september 2021 om 18:51

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De terugkeer van Connie en Viril in The Walking Dead betekent dat er nog eens twee personages in Alexandria zijn die de werkelijke reden achter de verdwijning van Michonne kennen. Dat belooft wat!
Virgil debuteerde in de aflevering The World Before van seizoen 10. Hij claimde te zoeken naar een manier om terug te keren naar een verlaten marinebasis op Bloodsworth Island, waar zijn familie zich zou verschuilen. Michonne spaarde zijn leven en ging mee naar het eiland voor wapens.

Het geheim
Maar eenmaal daar bleek dat Virgils familie dodo was en dat hij de hulp van Michonne nodig had om hun zombieversies te doden. Michonne vond op het eiland vervolgens bewijs dat Rick nog leefde.

Vrij snel daarna besloot Michonne haar pleegkind Judith te vertellen op zoek te gaan naar Rick. Dat vertelde Judith niet aan Daryl, omdat ze bang was dat hij ook zou vertrekken.

Nu Virgil terug is, zou het goed kunnen dat het feit dat Rick nog leeft, snel doordringt tot de gemeenschap. En dat betekent dat we zomaar eens een verschijning van Rick Grimes kunnen krijgen in de serie!

De serie The Walking Dead is bezig met zijn elfde en laatste seizoen. Er debuteren nog twee afleveringen op Disney+, alvorens de serie even met reces gaat.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Danai Gurira, Michonne

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws