Deze 4 Marvel-series staan nu gewoon op Disney+

Deze 4 Marvel-series staan nu op Disney+

Deze Marvel-series zijn de start van Phase 4 a.k.a. het Marvel Multiverse.

Bram de Groot, 4 oktober 2021 14:09

Hieronder de vier MCU-series die nu op Disney+ staan en de start vormen van Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe. Uiteraard is What If...? de inleiding tot de mogelijkheden van het Multiverse.
WandaVision (miniserie) | Bing nu!

WandaVision combineert de klassieke sitcom en het Marvel Cinematic Universe. In deze serie leiden Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany) een ideaal burgerlijk leventje wanneer zij beginnen te vermoeden dat alles niet is wat het lijkt.The Falcon and the Winter Soldier (miniserie) | Bing nu!

In The Falcon and The Winter Soldier schitteren Anthony Mackie als Sam Wilson alias de Falcon en Sebastian Stan als Bucky Barnes alias de Winter Soldier. Het koppel dat aan het eind van Avengers: Endgame bij elkaar kwam, gaat samen een avontuur aan waarbij hun vaardigheden en hun geduld op de proef worden gesteld.Loki (seizoen 1) | Bing nu!

In Loki vervolgt de listige schurk Loki (Tom Hiddleston) zijn rol van de God van het Onheil in een nieuwe serie die plaatsvindt na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame.What If...? (seizoen 1) | Bing nu!

What If…? levert andere wendingen in het MCU op, door beroemde gebeurtenissen uit de films op onverwachte manieren te herschrijven. De eerste animatieserie van Marvel Studios richt zich op verschillende helden uit de MCU, met een stemmencast van een groot aantal sterren die hun rol opnieuw op zich nemen.


Lees meer over: WandaVision, Loki, What If, The Falcon and the Winter Soldier, Marvel, Disney

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws