'The Walking Dead' doet iets wel heel gruwelijks in de finale van seizoen 11A

De finale van seizoen 11A van The Walking Dead is te zien geweest!

Jim Pedd, 04-10-2021 14:47

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het zit er weer op. Na acht weken hebben we al de eerste acht van vierentwintig afleveringen van het laatste seizoen van The Walking Dead kunnen zien. En die bevatten een behoorlijk grote onthulling.
We leggen die onthulling uit in dit artikel, dus let op: vanaf hier volgen SPOILERS.

Maggie en Pope delen bepaalde zaken, ondanks dat ze elkaar enorm naar het leven staan. Ze willen allebei hun eigen mensen beschermen, zijn bereid heel ver te gaan om dat te kunnen doen en willen boven alles wraak.

Maggie de Whisperer
We weten dat Pope en zijn Reapers heel Meridian uitgeroeid hebben. Waarom precies is niet zeker, maar voor Maggie is duidelijk dat zij de groep huurlingen wil vermoorden op eenzelfde manier als de mensen van Meridian overkwam.

En dus besluit ze een lesje te leren van Alpha en de Whisperers. Ze oefent om de Walkers te herderen, om hen uiteindelijk naar de Reapers te kunnen leiden.

Daartoe stuurt Maggie Gabriel naar hun thuisbasis, die hij verkent. Als hij terug is, laat hij Maggie weten dat "het" nog altijd daar is. Maar wat is dat 'het'? Dat is niet duidelijk en het lijkt erop dat Maggie iets gedaan heeft om Pope's wraaklust op zich af te roepen. De aflevering stopt met een Maggie die als Alpha loopt, en haar eigen horde meeneemt.

Je kunt The Walking Dead streamen op Disney+.
Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Finale, Robert Kirkman, Angela KAng, Scott Gimple

Populair nieuws